Jump to content

čudo

Korisnik
 • Broj objava

  363
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  5

čudo je zadnji put osvojio dan veljača 14 2020

čudo objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O čudo

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

6881 pregleda profila
 1. Spitfire, sad mi došlo u pamet, kako sam suhoparno izrekao ono samo "hvala", bila je žurba, i napisao post na brzinu, zato sad ispravljam. Vi znate da sam od onih koji izuzetno cijene svih vas koji nesebično dijelite savjete na forumu, meni i mali "poguranci" (koji su ustvari za mene veliki) puno znače, tako da je loše ispalo samo hvala. Puno hvala na trudu i pomoći, puno mi znači.
 2. Hvala. Da, točno je da su upisi knjiženi na temelju različitih prijedloga za uknjižbu te različitih isprava.
 3. Ljudi, forum bi za ovakve slučajeve trebao imati podforum: Blic pitanja. U Zk izvatku, ista osoba je upisana za 3/8 vlasništvai i za 1/8 vlasništva. Kako u tom slučaju napisati darovni ugovor a da ga Zk prihvati? Darujem 4/8 česticexxxx?Možda blesavo od mene, ali dovoljno sam iskusan da znam da se pogreške tu ne opraštaju. Ko pita ne skita. Hvala vam.
 4. Hvala matrix. Nema ništa onda od odgovora, neću se baviti s tim, neka se uknjiži i to je to, samo da ne zatvore kafiće da mogu popiti espresso :), a zemlju nitko neće odnijeti u grob. Hvala svima.
 5. Samo da još pitam, mogu li u pisanom odgovoru na tužbu, predložiti da tužitelj otkupi moj suvlasnički dio?
 6. Hvala svima na odgovorima- Da čovjek ima bilo koji dokaz da ima vlasništvo, ne bih se ni malo sekirao, bez obzira, što sam uknjižen kao suvlasnik, ali, ne imati ništa, ući u posjed i uknjižiti se, malo me ljuti, samo malo, Čestica je mala 40-ak m2, međutim, ona je prepreka tužitelju da "izbije" na javnu prometnicu. pošto je na svojoj čestici nešto gradio, i ovu je bagerom preorao. U tužbi navodi, da u njegovo ime tu česticu koriste xy i xy, koji su ujedno i svjedoci. Znam Matrix da nema treće, zato ću, ili odgovoriti, ili neodgovoriti 👍
 7. Tužen sam. Tužen sam uz ostale suvlasnike, radi utvrđenja i uknjižbe. Tužitelj u tužbi navodi, da je čestica za koju traži vlasništvo, nastala cijepanjem njegove čestice (put) te da je manji dio koji je nastao u tom cijepanju, sada uknjižen na mene i još troje suvlasnika?! Međutim, to nije tako, povijesni izvadak kaže, da je čestica postojala davno a uknjižena na mene kao suvlasnika na način da je moj pok. djed, uknjižen na suvlasnički dio Agrarom iz 1931., nakon njegove smrti moj pok. otac, a onda nakon njegove smrti ja, kao njegov nasljednik. Tužitelj, valjda svijestan da nema dokaza, n
 8. A što je s rokovima za potraživanje u tom slušaju?
 9. Još jednoim hvala. Mislim da za sada, dok se ne utvrdi je li onaj što je upravljao brodicom krivac nesreće (jer bez toga, pretpostavljam nema oštetnog zahtjeva) u kojoj je oštećenik teško ozljeđen, ima se dovolno informacija. Ako u slijedu narednih događanja bude potrebe za nekim pojašnjenjima, javim se.
 10. Hvala Ruby. Odnosi li se Vaš odgovor na članak 1045. Zakona?
 11. Poštovanje. Ako nisam postavio pitanje u pravi podforum, molim admine da premjeste u odgovarajući. Hvala. Pomorska nesreća s teškim tjelesnim ozljedama. U kojem slučaju osoba s zadobivenim teškim tjelesnim oštećenjem može tražiti odštetu?
 12. Ne bih potpisao Ugovor o Dosmrtnom uzdržavanju ni sa samim sobom.
 13. Meni su u uredu rekli - ništa.
 14. Imao isti slučaj, stavio krov samo da je krov, vrata samo da su vrata, i kažem ja njima, neka sad oni vještače. Ne navodim na zaobilaženje, ali drukčije nije išlo.
×
×
 • Napravi novi...