Jump to content

čudo

Korisnik
 • Broj objava

  351
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  5

čudo je zadnji put osvojio dan veljača 14

čudo objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O čudo

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

6762 pregleda profila
 1. Ne bih potpisao Ugovor o Dosmrtnom uzdržavanju ni sa samim sobom.
 2. Meni su u uredu rekli - ništa.
 3. Imao isti slučaj, stavio krov samo da je krov, vrata samo da su vrata, i kažem ja njima, neka sad oni vještače. Ne navodim na zaobilaženje, ali drukčije nije išlo.
 4. Onda ga ovjerite kod nadležnog suda, malo će te više čekati na samu ovjeru, ali trebalo bi bit puno jeftinije.
 5. čudo

  Ostavinska rasprava

  Slažem se. Ja sam na ostavinskoj, nakon smrti oca, imao sutuaciju maksimalne naknade. JB uračunao pet nekretnina iz PL, u naravi, nekad poljske kuće, kojih više i nema, urušene i nestale, ali nije JB kriv što u PL piše čestica zgrade, i on kaže, to su za mene nekretnine. I što sad, nasjjeftinije je platiti.
 6. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Ispričavam se, kod mene sve poništava, svak može pogriješiti, ali rijetki shvate i ispričaju se. Navodno, bio je neki blackout, ma i nije više važan razlog, važno je da se problem riješio.
 7. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Riješeno. Danas poslije podne, na svojoj čestici, zabijem ja na protesnoj tabli obavijest uzurpatoru, s zamolbom da više ne ometa moje vlasništvo. Prije pola sata, zove me dotična, ispričava se, ja prihvaćam ispriku, čak joj i zahvaljujem na pravilno shvaćenoj poruci zaštite mog vlasništva, i činjenici da nećemo u produljenje sukoba. Ostajemo na tome da čak produbimo odnose, da možemo popričati kad se sretnemo. Eto, život je čudnovat, a posebno kad te pozitivno iznenade oni za koje misliš da to neće nikada napraviti. Lijepo je to doživjeti. Prekrasno. Olakšanje, i rado
 8. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Obrazovana, specijalist ginekologije, ali problematičan je onaj trenutak oplodnje, kao i svima nama, što za sobom vuče genetsko nasljeđe. Đabe ti tad škola, obrazovanje, znanje, vještine, što ti nosi onaj punoglavac, to ti je.
 9. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Vidovnjak....baš danas s prijateljem komentiramo u šaljivom tonu, da je tako kvalitetno odrađeno frezanje, da bi bilo pošteno, dati joj, jer je ona, 100 eura za dobro odrađen posao 😂
 10. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Bit će to sve dobro, a baš mi je nedostajalo malo uzbuđenja, sad imam o čemu dodatno razmišljati, i nakratko se baviti, već sam bio malo i zarđao 😂
 11. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Hvala G-man, svakako ću jednu o varijanti odraditi, ne odbacujem unaprijed ni jednu, jer, nemam se čega plašiti. Hvala još jednom.
 12. čudo

  Nepoznat uzurpator

  Da, klasika, ni dobrim ni lošim, nikakvim.
 13. Dvoumio sam se, ali napisat ću, s JB sam se pogađao ko na Ponte Rosso za vrijednost imovine u solemnizaciji, Ugovora o DUa time i visine naknade, postigao takvu cijenu, da se nije isplatilo dugo čekanje kod suda.
 14. Poštovanje. Situacija je sljedeća, dolazim u svoj vrt,i vidim da je obrađen,izfrezan. Počinitelj mi je nepoznat, ali naravno, sumnjam na svog susjeda, međutim, nisam vidio, i nemam dokaza. Kako u takvoj situaciji zaštititi svoje vlasništvo, da ne bi bilo mogućih problema. Hvala na pomoći.
 15. Poštovanje. Pitam, moj prijatelj dolazi na svoju naslijeđenu česticu i vidi da je susjed uzurpirao i prešao s obradom u njegovu česticu.i to dosta. Nije bio na tom posjedu sigurno 7 godina, ne obrađuje, pa mu nije prioritet. Što mu je za činiti da zaštiti svoje vlasništvo? Hvala na odgovoru.
×
×
 • Napravi novi...