Jump to content

Quince

Korisnik
  • Broj objava

    81
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Vježbenici kod odvjetnika su mahom u odijelima, pogotovo ukoliko idu na raspravu u sud. Majice s kapuljačom definitvno ne prolaze! Možda rifle u kombinaciji s košuljom...
  2. Čestitke kolegama koji su posao dobili!
  3. A jel netko dobio za sudove u Osijeku? Sad će vikend, pa tko će dočekati ponedjeljak... :tuzan:
  4. Htjela sam reći da ima pravnika koji rade za mizeriju i nakon vježbeničkog i položenog pravosudnog. Slažem se da bi plaće općenito u pravosuđu trebale biti veće, ali to ne ovisi o nama, jel?
  5. Pa neki su s našim zanimanjem potplaćeni čak i nakon vježbeničkog-nisu plaće ne znam kakve u državnoj upravi čak i sa ohoho staža. Da ne ulazim u daljnje analize kako se nitko iz drugih struka ne bi osjećao prozvanim, smatram da su pravnici općenito potplaćeni, ukoliko nisu odvjetnici ili suci. Pravnici u nekoj firmi zasigurno jesu.
  6. Pa kad je Valpovo dobilo, valjda će sutra Osijek! Čestitke kolegama koji su dobili posao!
  7. Zagreb, Gospić...svi su dobili osim nas, Osječana! Ili se varam?
  8. Jao ljudi, jeli to moguće?! Ali, to se taman poklapa s onom informacijom koju sam ja dobila kada sam prošli tjedan zvala Ministarstvo! Rečeno mi je da će rješenja biti potpisana do kraja mjeseca! Svima sretno!
  9. Kolegice, sretno u pronalasku posla, inače i ja sam iz Osijeka i već godinu dana ni p od posla za mene tako da najesen odoh u Zagreb!
  10. I ja molim da onaj tko prvi dobije rješenja objavi imena onih koji su posao dobili!
  11. Svaki kandidat dobije rješenja koja se odnose samo na sudove i odvjetništva na koja se prijavio. Znači, ako si konkurirao za sudove u Osijeku, dobit ćeš rješenja koja se odnose na te sudove ali nećeš znati tko je dobio posao, npr. u Rijeci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija