Jump to content

MA SA

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MA SA objavio

  1. Reci mi samo molim te što je taj dokument "Pitanja za DSI s Legalisa"? Najčešće postavljena pitanja ili?
  2. Hvala na iscrpnom izvještaju Reci mi molim te jesi ti SSS ili VSS? Jesi učila samo po pitanjima s ministarstva? Ja imam točno 20 dana za učenje i strah me da neću to stići sve jer je tooooooliko toga (VSS)...Već 2-3 dana čitam Ustav laganini i tek sam na pola Ako imaš još kakve dodatne savjete na što se fokusirati pri učenju i iz kojih materijala učiti bila bih ti jako zahvalna. Ja uz pitanja s MU imam još one skripte u bojama (crvena,žuta i sl.), mislim da je to izvučeno iz zakona sve al nije mi baš zgodno iz 2 učit
  3. Ajde ljudi molim vas recite (al' budite iskreni) jel se može sve spremit (opći dio + posebni) za točno 24 dana (toliko ću imat za učenje)??? Inače sam VSS. Uhvatila me panika da neću stići pa ne znam bi li odgađala ili da probam...Danas sam počela učiti pa mi se čini da je nemoguće to stići:buljoki:
  4. Ako nije problem, i ja bih te molila da mi pošalješ te prezentacije. Ja neću moći ići na to jer živim dosta dalje od Zg pa bih ti bila jako zahvalna. Jesu te prezentacije iste za sss/všs/vss jer sam ja vss? Hvala!
  5. Hvala ti puno na odgovoru!!! Ma znam da je strašniji taj opći dio, to još nisam ni počela učiti ali ovih dana krećem. Imat ću cca 4 tjedna za učenje, valjda će biti dosta?! Jesi i ti učila samo po pitanjima sa stranica Ministarstva ili? Puno ih kaže da je to dovoljno a neki da trebaš i zakone čitati Nemam baš previše vremena pa ću vjerojatno samo po pitanjima...
  6. Ajme hvala ti puno!!! Ma ja inače nisam završila novinarstvo pa mi je to područje malo strano...Na poslu radim press clipping, nekad nešto stavljam na stranicu i to je to. Pa me strah da me pitaju nešto a ja nemam pojma Što s onim pitanjima u vezi gradskog vijeća? Ako još možeš pomoći kakvom informacijom bit ću ti zahvalna!!!
  7. Dajte molim vas, pa nije valjda da nitko nije polagao ODNOSI S JAVNOŠĆU I PROTOKOL??? Molim vas podijelite s nama iskustva/koja pitanja pitaju!!!
  8. Mooooolim vas jel postoji itko ko je polagao posebni dio INFORMIRANJE I ODNOSI S JAVNOŠĆU??? Nigdje ne mogu naći informacije/iskustva što se pita... Daj pleeeeease budite kolegijalni HVALA!!!
  9. A to sve ovisi kad si došla na stručno. Ja sam npr. u 8 mj. tako da moram to položiti prije godišnjih odmora. U svakom slučaju, obrati se u svoj kadrovski odjel pa vidi s njima. Ili ako ti je što nejasno zovi Ministrastvo, reći će ti sve što te zanima.
  10. Nama je kadrovska slala prijave pošto sam ja na stručnom osposobljavanju u gradskoj upravi. Još nisam dobila rješenje ali prijave su nam poslane prije par dana. Uglavnom, ja sam zvala Ministarstvo pa su mi rekli da će vjerojatno biti cca 13.6. (može i 6.6. ili 20.6. al kasnije ne bi trebalo).
  11. E da, i to me zanima. Dakle za VSS vidim da su fuuuul proširili pitanja Npr. do prije cca mjesec dana je za EU bilo cca 40-50 pitanja a sad ih na stranici ministarstva ima 96!!!!!! I vidim da su i drugo proširili:tilt: Što sad, sve učiti po novim pitanjima??? Skoro sve pa duplo, to je koma. Inače polažem početkom 6.mj.
  12. Mooooolim vas jel postoji itko ko je polagao posebni dio INFORMIRANJE I ODNOSI S JAVNOŠĆU??? Nigdje ne mogu naći informacije/iskustva što se pita... Daj pleeeeease budite kolegijalni HVALA!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija