Jump to content

Seles

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Treba se dobro raspitati prilikom planiranja otvaranja bilo kojeg obrta i započinjanja poslovanja. Što se tiče usluge offset tiska, digitalnog tiska i ostalih vrsta tiskanja, nisam upoznata s detaljima, ali smatram da je potrebna osposobljenost za kretanje u taj biznis..
  2. slažem se, treba biti oprezan i prilikom hodanja cestoma, a kamoli upravljanju automobilom i sudjelovanju u prometu. nesreće se događaju svaki dan i to posebno prilikom neopreznosti vozača, dovoljna je sekunda neopreza za nesreću, zbog čega trebamo uvijek biti koncentriarani i prisutni prilikom vožnje...
  3. Ne znam kako bi komentirala stručno soposobljavanje, od nekih ljudi sam čula pozitivno iskustvo nakon isteka ugovora o stručnom gdje su ih poslodavci ostavljali na normalne ugovore nakon stručnog, dok sam od nekih čula loša iskustva u kojima im poslodavac nije produžio ugovore i teško su nalazili poslove kasnije.. tako da kao i sve u našoj državi, smatram da ni stručno ne pomaže puno smislu dugoročnog posjedovanja zaposlenja..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija