Jump to content

Roberto Anić Banić

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Rekao je sef da nas zeli pratiti po uredu. Moj problem je sto dozvola za skeniranje uredjaja na androidu daje i dozvolu za ostale nacine lociranja.
 2. Cisto zbog konteksta, radim preko studentskog ugovora. Nas poslodavac zeli da na mobitele instaliramo aplikaciju koja bi slala na njihov server podatke oko Bluetooth uredjaja koji su oko nasih mobitela. To nije sada nekakvo previse precizno pracenje ali posto imamo par statickih bluetooth uredjaja u uredu preko toga se moze pratiti ljude. Meni se ovo cini jako ilegalno ali prvo da pitam strucnjake, hvala.
 3. Ne pisem o tomu godinu dana kasnije jer je taman sada pukao, tocno godinu dana od popravka. Jedan dan manje. I da malo je skuplji kamin. Zadnji put im je 2 mjeseca trebalo da dodju.
 4. Prije točno 364 dana nam je popravljen kamin. Bila je pukla sajla za klapno koju su zamijenili i stavili novu. To nas je kostalo cca 2500 kuna. Da li smo u ovom slučaju zaštićeni EU Customer Protection zakonom koji propisuje da je obvezan warranty od dvije godine. Inace tim likovima je zadnji put trebalo 2 mjeseca da nam dodju popraviti. Kamin nam je jedino sredstvo grijanja.
 5. Procitao sam tu temu sada i ne mogu shvatit koju sablonu da gledam? Ovu pretpostavljm? [h=2]Priznanje i prigovaranje na sankciju - brzina[/h]
 6. Jos samo jedno pitanje, dobio sam dvije uplatnice, jednu za kaznu i jednu za nekih 100 kuna. Jel tu od 100 kuna placam sad?
 7. To me najvise i brine. U velikim govnima sam ak ne mogu vozit jer onda ne mogu ni stizat na posao jer iz mog sela busevi idu svake prijestupne.
 8. Sto mislite kolike su mi sanse da mi ne oduzmu vozacku, I da li ima ikakve sanse da ce kazna bit ispod 2000?
 9. Naime jos prije sam na ovom forumu pisao kako mi se desila prometna nezgoda. Danas sam primio pismo koje mi ukratko kaze ovo: 4000 kn kazne 2mj bez voznje Ja sam mladi vozac i nikada prije toga nisam imao ikakvu nesrecu niti prijavu za ista. Kako da se zalim i koje su mi najbolje sanse jer se stvarno bojim da cu ostati 2 mj bez vozacke. Ova kazna da platim 2/3 ce mi isprazniti racun ali do mogu podnijeti. Redovni student sam i radim preko studentskog servisa. Priloziti cu sken pisma ako bi vam trebalo vise detalja Link u slucaju da je premala slika: http://imgur.com/gallery/NNkJn
 10. Prvo da navedem zadnji post: http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/89308-Oduzeo-prednost Eto stigli od osiguranja papiri. Prvo, poslali na krivu adresu. Datum naveden je 14.02.2017. a stiglo tek jucer tako da se moram pozurit sa dostavom dokumenata koje su naveli. Kaze da treba poslati kopiju vozacke, prometne, OIB vozaca i policu obveznog osiguranja. Pitanje je: Dostavljam li kopiju police tadasnjeg ili sadasnjeg osiguranja?
 11. Hvala najljepsa na brzom odgovoru i toplim rijecima. Cim dobijem prekrsajni nalog javit cu se ovdje.
 12. Ispricavam se na ne koristenju zareza, bio sam poprilicno umoran. Priznao sam krivnju kada je policija dosla. Takodjer oni su napravili tamo ono sve sta su trebali, ali kasnije sam shvatio da covjek nikako nije isao po granici, jer da je isao 40 kako pise sigurno bi uspio zakociti i steta bi bila puno manja. E sada da pitam kada se zalim pise u drotovom postu da se mogu zaliti na visinu kazne, i da bi se ista mogla smanjiti na 1/3 originalne. Znaci pretpostavljam 333.34kn + 100kn. Zanima me da li postoje ikakvi rizici u tome. Mislim vidio sam da je drot napisao da i dalje ako se zalim imam mogucnost placanja ove 2/3 ali eto da double checkam. EDIT: Da jos spomenem da sam redovni student. U tom trenutnku nisam imao posao, sada imam ali to je studentski posao. Radim na svom faksu 8 sati tjedno i satnica mi je 20kn, znaci oko 640kn mjesecno.
 13. Naime prije tjedan dva sam oduzeo covjeku prednost na jednoj servisnoj cesti pri skretanju ulijevo. I covjek je skrenuo da me izbjegne pa je udario preko onog guard raila na parkingu i pogodio drugi auto. Ja nisam bio niti pio niti ista. Dosla policija pozapisali sve osiguranje ce rijesit ostalu stetu nikom nista se nije desilo. Naime znam da cu dobiti najverojatnije prekrsajnu prijavu ali me zanima ako znate koliko ce cifra biti otprilike? Nikad prije nisam nista napravio i imam 19 godina. Puno havala. Samo zelim znati koliko nova moram sa strane staviti za to.
 14. Naime zaposlenik (odgojitelj) sam dječjeg vrtića. Imam 3 godine i 10 mjeseci neprekidnog radnog staža na više (4) ugovora. Jučer mi je uručen otkaz (kojeg nisam željela zaprimiti), jer se radnica koju sam zamjenjivala vratila na posao. Da li ja imam pravo na zapošljavanje na neodređeno, i da li imam pravo na puni godišnji odmor, pošto još nije prošlo 6 mjeseci u tekućoj godini? Ravnateljica mi je rekla da iz istog razloga imam pravo na samo 12 dana godišnjeg odmora. Unaprijed Hvala, Gabrijela
×
×
 • Napravi novi...