Jump to content

ANAVI46

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam puno na odgovoru, već ste mi puno pomogli i dali potrebne i konkretne odgovore. Katastar mora biti područni ili se može i u Zg to provjeriti i odraditi potrebno?
  2. Poštovani, Radi se o velikoj količini posjedovnog poljoprivrednog i šumskog zemljišta koje je moja baka imala upisano na sebi i prije smrti je dio prebacila na mog oca koji je to prebacio na nas djecu. Vlasnički dio zemlje smo se mogli upisat i uknjižit, ali posjedovni se i dalje vodi na baku, pa me zanima kako taj posjedovni dio se može prebaciti, mi imamo samo potvrdu javnog bilježnika o darovanju sa česticama? Jer planiramo taj posjedovni prebaciti u vlasništvo da možemo prenamijeniti u druge svrhe, ali zanima me gdje početi i doći do cilja ako je moguče? Radi se o području Gorskog kotara gdje još nisu usklađene ni knjige, pa je to dosta otežano. Hvala. Lijep pozdrav.
  3. Poštovani, Molila bi za hitnu informaciju i pomoc oko situacije na HZZO-u. Na zalost nisam na vrijeme donijela dokumentaciju za produzenje drugih 6. mj. porodiljne naknade, nego tek mjesec i pol poslije kad sam vidjela da sam dobila umanjenu porodiljnu naknadu. Iz HZZO-a su me trazili potvrdu da im donesem da sam još uvjek kod istog poslodavca i da nisam radila tih mjesec i pol kojih se nisam prijavila, ali kako je moj poslodavac otvorio stecaj za vrijeme mojeg porodiljnog i zatvorio stecaj, a o tome nisam obavijestena, nisam mogla dobiti potvrdu za HZZO, osim riješenja od stecajnog odvjetnika o stecaju firme. Pravna sluzbenica HZZO-a mi je rekla da nemam pravo dobiti unazad tih mjesec i pol naknadu, jer se nisam na vrijeme prijavila, nego da sada cekam 30-60 dana da mi pravna sluzba pošalje riješenje o mojim pravima od dana podnešene prijave, a to je bilo danas 23.01.. Molim vas informaciju koja su moja prava, jer smatram da sam ja posteno radila i stekla puna prava do kraja porodiljnog bez obzira na secaj firme. Hvala. Lijepi pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija