Jump to content

Vavic

Korisnik
 • Broj objava

  32
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Vavic

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala Vam,i ispricavam se jos jednom,od stresa i brige uopce ne citam sa razumijevanjem.
 2. Oprostite,mozete li mi molim vas jos objasniti sto znaci stavka 1,2 i 4 clanka 79 koji se spominju u mom postupku? Koji su to predmeti i sredstva koji su bili namijenjeni ili uporabljeni za kazneno djelo te ce biti oduzeti?
 3. Naravno. Hvala vam puno na pomoci i detaljnom objasnjenju,znam da sam vas izgnjavila. Samo sam zeljela potvrdu da u ovaj jednostavni postupak trenutno ne ulazi taj dio o popisivanju stvari,nego samo imovina tj nekretnine.
 4. Sad mi je sve puno jasnije. Nakon sto sud odbije finin prijedlog,tu stajemo,za sada. Sve ovisi kasnije o tele2,da li ce pokrenuti novi postupak o ovrsi nad pokretninama i u tom slucaju dolazi do popisivanja stvari. Hvala vam puno i oprostite ako sam Vas izgnjavila. Trebalo mi je vremena da pohvatam sve zbilja.
 5. Znaci tele2 moze pokrenuti postupak ovrhe nad pokretninama. Nakon sto sud odbije i zakljuci finin prijedlog za ovrhu nad imovinom.
 6. Ovrhovoditelj nad pokretninama je onda u ovom slucaju fina? Kada sud dobije finin prijedlog za provedbu postupka i sakupi/provjeri informacije o mojoj imovini,isti moze odbiti i zakljuciti finin prijedlog kada uvidi da nemam nista od imovine. I taj dio mi je jasan,mozda sam se krivo i izrazila. Ali nisam shvatila kada onda dolazi taj dio o popisivanju stvari,nakon cega,i tko odlucuje o tome?
 7. Ako sam dobro pokopcala. Izjasnim se da sam suglasna da se provede ovrha nad mojoj imovinom,dostavim to ocitovanje fini koja pokrece postupak sa sudom,koji ce vidjeti da nemam nista,i odbiti finim prijedlog za ovrhom imovine? Nakon toga fina moze pokrenuti ovrhu nad pokretninama.
 8. Oprostite sto znaci nenadležnim za postupanje?
 9. Zaokruzivanjem da nisam suglasna ne dobivam ništa,samo na vremenu i vece kamate. Mislim da mi je pametnije da se slozim da provedu postupak pa cemo vidjeti dokle ce ici. Ako kad vide da nemam nista od imovine,stanu na tome,odlicno,ako nakon toga odluce krenuti na pokretnine i popisivanje stvari sa prebivalista,pisat cemo prigovore i zalbe i dokazivati. Kada vide da se ne mogu namiriti ni imovinom ni pokretninama,koja je onda procedura,ne znam.
 10. To sam razumjela da mora dokazati. Ali ne da nemam nista kod svekrve svoje,nemam ni kod roditelja.Sa svojih 29 godina,imam 2god radnog staza,od kojih ni za jedan mjesec rada nisam bila isplacena,i sta sam mogla sama sebi priustiti ili steci od imovine i pokretnina. Vjerujte mi da mogu sutra bi isplatila taj dug jer ne znam sta bi sa sobom trenutno.
 11. Ma razumijem,ali kad bi se trajno odjavila iz RH,nemam tamo vise nikakvo prebivaliste ni boraviste,nebi isli u niciju kucu popisivati stvari,mogu eventualno ako im je u praksi,doci u svicarsku,tada bi im bez pogovora dala da sve nose. Vjerovatno mi padaju gluposti na pamet,ali zbilja ne znam sto da napravim,ljuta sam prvenstveno na sebe,na bivseg poslodavca koji me doveo do tog duga i koji je osloboden na sudu,a ja sebe i ostale oko sebe ni krive ni duzne zabrinjavam.
 12. Moguce,al nema smisla ako boravim tamo sve skupa 30dana godisnje i nemam nista svoje tamo,al eto,nista ne znam sa sigurnoscu pa i dalje nisam pametna sto da zaokruzim. Dovest ce me do toga da se trajno odjavim iz Hrvatske.
 13. Na kraju,nema nikakve sanse da dode do toga da ulaze u kucu moje svekrve u svrhu pljenidbe i trazenja koje stvari su moje? Oprostite molim vas sto vas to pitam opet jer mi je to jedina briga i puno tih termina ne razumijem.
 14. Dakle po svemu sudeci ja bi trebala biti oslobodena ovoga tj kad utvrde da nemam nista na sebi,izbrisali bi to. Jer ja sam toga i sama svjesna da nemam nista i da mi nista ne mogu uzeti,zato mi je jedini problem bio sto je sa kucanstvom na koje sam prijavljena,nisam zeljela njih dovoditi u situaciju da im pljene kucanstvo radi mog duga. Jer sam naisla na svakakve situacije po internetu,gdje se izmedu ostalog moralo dokazivati sta je u toj kuci moje,a sta njihovo. I tu sam se malo stresla. U kojim situacijama dolazi do zapljene tehnologije i sl,te dokazivanje moje/tvoje?
×
×
 • Napravi novi...