Jump to content

casper30

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je casper30 objavio

  1. buber91 da li se kod takvog zadatka treba opisati akt prema OPZ-u ili izraditi akt?
  2. Petra988 hvala na odgovoru i želim ti puno sreće na ispitu, naravno i prolaz,ja sam zapela na eu, a ostalo mi se skroz pomiješalo.
  3. Petra988 i ja lagano učim za stručni, ali još nisam prijavila, spremam se prijaviti sad u prvom mjesecu. Koliko dugo si čekala od prijave do termina?
  4. pozdrav, molim Vas skriptu za posebni dio FINANCIJE/POREZNA da mi proslijedite na mail: lconarxy@gmail.com i ako netko ima kakvu skriptu za EU, a da to nisu pitanja sa stranica ministarstva uprave Zahvaljujem.
  5. pozdrav, molim Vas skriptu za posebni dio FINANCIJE/POREZNA da mi proslijedite na mail: lconarxy@gmail.com Zahvaljujem.
  6. Pozdrav! Ima li netko da je izlazio na DSI u zadnje vrijeme za Poreznu upravu SSS? Interesira me što se dobiva za pisati na pismenom posebnom dijelu. I što se tiće općeg dijela svi spominju pitanja sa ministarstva uprave i kako komisija ima ta pitanja ispred sebe, da li komisija ima pitanja po spremama ili općenito sva pitanja bez obzira na spremu? Pa samim time i postavljaju pitanja bez obzira koje si spreme?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija