Jump to content

Mihael81

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala bovu, to sam i mislio, tako ćemo i napraviti prodati auto i u toj cifri kupiti drugi.
  2. Pitanje narode za one koji znaju, naime radi se o tome da imam dugova nastalih prije braka, bio sam naivan pa sam bio jamac najboljem prijatelju i na kraju završio pod ovrhama. Moje pitanje je slijedeće, supruga je prije braka kupila auto na svoje ime i sad smo u braku i htjeli bi promijeniti auto pa me sad zanima kako će se to tretirati. Zanima me dali možemo prodati auto i po cijeni po kojoj ga je supruga kupila kupiti drugi auto po toj istoj cijeni. Odnosno može li se ovršiti taj drugi auto,tj polovica auta. Supruga ima račun od auto kuće u kojoj je kupila auto, a isto tako i otplaćen kredit za taj auto. Hvala unaprijed na odgovorima.
  3. Pitanje, imam 10 g. radnog staža i trenutno sam nezaposlen. Bio sam radio u jednom poduzeću na određeno vrijeme skoro 2 mjeseca i završio na bolovanju jer sam imao problema sa discus hernijom i bio sam na bolovanju cca 6 mjeseci i dobio otkaz. Nakon toga sam za mjesec dana operirao discus herniju i od toga je prošlo 7 mjeseci, obavio sam potrebnu rehabilitaciju, ali i dalje se se ne osjećam spremnim za rad, a mislim da nikad ni neću biti više sposoban. Po zanimanju sam zidar i imam 35.g. Molim Vas dali znate dali se na osnovu ove operacije može dobiti neka invalidnost i dali uopće mogu dobiti neku invalidsku mirovinu i koji je postupak. Zahvaljujem.
  4. Pitanje, imam 10 g. radnog staža i trenutno sam nezaposlen. Bio sam radio u jednom poduzeću na određeno vrijeme skoro 2 mjeseca i završio na bolovanju jer sam imao problema sa discus hernijom i bio sam na bolovanju cca 6 mjeseci i dobio otkaz. Nakon toga sam za mjesec dana operirao discus herniju i od toga je prošlo 7 mjeseci, obavio sam potrebnu rehabilitaciju, ali i dalje se se ne osjećam spremnim za rad, a mislim da nikad ni neću biti više sposoban. Po zanimanju sam zidar i imam 35.g. Molim Vas dali znate dali se na osnovu ove operacije može dobiti neka invalidnost i dali uopće mogu dobiti neku invalidsku mirovinu i koji je postupak. Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija