Jump to content

Moki36

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Novi statusi koje je Moki36 objavio

  1. Vjerujte da vas razumjem, i sama se tako osjecam a ne mogu nista. Meni su rekli da se odluka zupanijskog ceka cca godinu dana :( ne znam o cemu im to ovisi, ne vjerujem bas da su tolike guzve u mojoj zupaniji. Koliko je proslo od odbijenice zup.suda?

  2. I mislila sam da je tako... Nazalost, znaci potrajat ce... Zalosno mi je samo sto se mi borimo za skrbnistvo a njemu nije uopce stalo do djece, do njihovih interesa i potreba... I sto ce se to razvuci na par godina zbog njegovog hira

  3. Postovana,

    Evo citam vas post na forumu i kao da citam svoj zivot... Sve isto prolazimo. Naznake za bolje nema, ne pokrece se nista s mjesta, a mi moramo sjedit i cekat da se nesto napravi u nasu korist dok "ocevi" rade od djece i od nas sta hoce. Ne znam jeste li citali komentare gosp.maria 77, sve mi je lijepo objasnio, mozda i vama nesto pomogne od toga. Znate sta me zanima? Rekli ste da je suprug ulozio zalbu na priv.mjeru uzdrzavanja, i moj je, pa me zanima koliko ste cekali zupanijski sud i da li je zup.donio prov.mjeru ili konacnu odluku?

    Hvala

  4. Mislila sam da li zup.sud isto donosi priv.mjeru ili ce oni sad donijet konacnu odluku? Gubim strpljenje lagano za ovaj sustav, za ponasanje ukljucenih u sve ovo... U cetvrtak vec idem sa svime, opet ispocetka... Hvala vam jos jednom

  5. Bas cu morati promjeniti odvjetnika, a ovaj je na glasu kao jedan od boljih... A jeste saznali sta za zalbu na priv.mjeru mozda?

  6. Ajme super, hvala vam puno! Hoce predstavljat kakav problem sto djeca imaju prebivaliste kod njega? Ja imam boraviste tu gdje zivim ali djeca nemaju i ne mogu ga ni dobit bez njegovog pristanka

  7. Moze, hvala vam jos jednom na svemu. Laku noc

  8. Ma ne zna ni on zasto se zalio al eto zalio se. Ovo ste dobro rekli "popustala", stisnula bih ja njega i ranije da sam imala informacije koje ste mi vi dali. Hvala vam puno na svemu, pomogli ste mi stvarno. Sad se naoruzat strpljenjem i doci do pravde.

  9. Hvala puno!

    Dobio je svaki drugi vikend, pola praznika itd. Uostalom i prije priv.mjere ih je tako vidjao, nikad nije trazio da ih dobije na vise dana ili preko tjedna a podnese zalbu... Mislila sam jel zup.sud donosi isto privremenu mjeru ili ce to bit konacna odluka?

  10. Eto ni to mi u poreznoj nisu rekli. Jel mogu sad otici i trazit da se dio prebaci na mene ili tek kad (ako) dobijem konacnu odluku? Ma i da je 100 kn, dobro je.

    Jos nesto, kad vas vec maltretiram. Sta nakon sto zup.sud donese odluku?

  11. Ma tim novcima od kredita se ja ni ne nadam, samo zelim da se to makne s moje place, jer dok on zivi lagodno (izlasci, izleti, ljetovanja...) ja moram posudjivat novce da djecu prehranim.

    Nazalost, djeca su na njemu, a to su mi u poreznoj rekli da ih ne mogu prebacit na sebe dok mi on ne da svoju karticu, tj.dok ih on ne makne sa sebe pa da ih ja prebacim a on to ne zeli napravit

  12. Prvo i osnovno hvala vam na pomoci a i na strpljenju, jednostavno ne znam vise koga pitat, kome se obratit. Ja sam dobila bespl.odvjetnicu za skrbnicstvo koja bas i nije azurna, ipak, njoj svejedno dobila ona sud ili ne, jednako je placena od drzave, tako da mi ne pomaze pretjerano a odvjetnika za imovinu placam sama ali me vise puta otkantao, da trazim previse, da ne mogu trazit da mi vrati rate, da je on placao dio sad ja placam jer je ipak to steceno u braku, sto je meni bilo malo glupo jer, on je placao stamb.kredit, ja ostale rezije... Duga prica... Hvala vam puno, nemate pojma koliko znaci kad vam netko hoce pomoci... i nadam se da vi imate vise srece od vasih sestara.

  13. Sad je meni nestala i vasa poruka i moj odgovor

  14. Hvala vam puno, puno ste mi pomogli, stvarno ste mi dali nadu da ce ipak neke stvari se desit u moju korist. Da li mozda znate nekog dobrog, kvalitetnog odvjetnika u sisacko-mosl. zupaniji, da je dobar sa zakonom kao vi?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija