Jump to content

natak

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ustav, državna, i europska unija nije imala taj spisak pitanja nego pitaju onako iz glava. Nas su pitali po tim pitanjima e sad ne znam da li će ostati ista..
  2. Pitanja je puno i slikala sam telefonom i nije moguće ih staviti tu e to samo zbog toga...
  3. Ako moze molim te posalji i meni pitanja na mail: torticamala@gmail.com. Puno hvala

  4. Bilo je ok, prvo podjeli po grupama, piše se posebni dio meni radi reda, i onda ulaziš gdje je što slobodno, ustav i državna zajedno, lokalna i službenički kod jednog, zup i uredsko kod jedne samo europsak unija samo polaže. Samo opušteno i to je to. Nauči najosnovnije ne pitaju detalje.

  5. Bok, vidim da si bio na DSI nedavno i da si upućen u to kako sve skupa izgleda...čestitam na prolazu

  6. ustav i dražavna uprava: sta je ustav, sto je državno odvjetništvo, kojom većinom se može glasati u saboru, poslovi pomoćnika ministra, ograničavanje slobode.. bilo je nas 4 i svakog po koje pitanje pita to je što se sjećam europska unija: sta je parlament i komisija, sjedišta, tri hrvatska zastupnika u eu parlamentu, upitnik koliko pitanja, postupak pristupanja u eu, poglavlja u ssp, valovi proširenja, lokalna : biranje župana, proračun grada, mjesni odbor. uredsko: štambilj, pomoćne knjige, spis, dosije, zup: nadležnosti, rješenja. to je što sjećam, ima neki spisak pitanja koja pitaju pa napisi email da ti ih pošaljem.
  7. Ljudi juče sam polagala dsi i položila bilo je super ispitivači su super naučiti najosnovnije i položićete. Samo da vam skrenem za ustav i državnu nam je rekao da smo trebali učiti iz zakona,a ne skripta.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija