Jump to content

Confusion

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I opet ja,evo baš i ja malo guglam okolo u vezi toga,izgleda da je to još i najbolja opcija.. Inače nemam baš običaj ovako iznositi ove kućne probleme,ali nakupilo se toga.. Kad malo promislim mogla bi se o ovome napisati i knjiga ili čak i film snimiti,nekakva tragikomedija ili tako nešto.. Prvo je didova sestra debelo iskoristila mog dida,a kasnije i moga staroga,kojega je prvo smotala oko malog prsta pa zavadila i izolirala od rodbine,prijatelja,a na kraju i od nas,da bi ga na kraju i indirektno ubila,a sve radi toga da se dokopa onoga šta nije njezino i nije nikako zaslužila,ali joj je taj plan propa jer je stari malo prerano umra,a did je još uvik živ,malo se preračunala.. A eto sad ona,muž i dvi kćeri(ima Boga - nemaju nikoga i niko ih ne želi)imaju četiri stana,tri uhuhu auta i ko zna šta još u Zagrebu,a sve zahvaljujući mom didu i starom.. Sad i ova moja ide tim stopama,ali nećemo mi gledati reprizu.. Eto mora sam si malo dati oduška tu,zahvaljujem na savjetu,čujemo se:)
  2. Evo mene opet,fala na brzom odgovoru,ali i dalje nemam odgovor na ovo moje zadnje pitanje kako to napraviti,mora li did praviti novu oporuku u kojoj će dodati tu izjavu kako se već to zove ili tu izjavu ili šta već dodaje postojećoj i koliko bi to koštaloO.o Ili je prvo svi mi moramo prijaviti policiji za psihičko i fizičko zlostavljanje? Evo da u nastavku još malo pojasnim situaciju.. Ta moja sestra,koja mi je sad još jedino na papiru sestra(da mogu i to bi poništija)nikad nije jedne jedine lipe,a bože sačuvaj kune,dala u kuću i za kuću,samo uzima,ponaša se ka da smo svi mi njezini robovi i svi joj moramo sve davati i dopuštati joj da radi,ponaša se i govori kako se njoj prohtije,nedajbože da joj neko ide šta prigovoriti,tek onda kreće divljanje,lupanje vratima i tako dalje.. Inače ove malo nasilnije stvari ne prakticira u mojoj blizini jer zna kako bi to završilo,noga u..i let kroz vrata uz policiju.. Evo jedan primjer pa mi vi recite kako bi vi to opisali,ona i sestra su imale zajedničku sobu,jedno veče(22-23h)je otišla na ''posa'' i sestri poslala poruku da ima da se do jutra iseli iz ''njezine'' sobe,to smo mlađa sestra,mater i ja napravili(niko s ludim ne želi imati posla)do nedi 4 ure ujutro,staroj smo na početku rekli da se ona netriba zaj..nek' ide leći pošto radi ujutro,ali pogodite zašto nije otišla i tako da bi ova carica milica ujutro došla i opet počela ludovati,vikati,psovati i tako to jer je i ova druga soba,zamislite iznenađenja,njezina..i tako da ne rastežem,došla je onakva luda i agresivna sestri na vrata(koja su ne znam zašto bila zaključana)s čekićem(ne onim standardnim od 200-300g,nego onim od 2-3kg)u ruci i tako je i meni puka film i malo mi je falilo da je zavidam u zemlju,uglavnom podvila je rep i magla,ali eto sad zamislite šta bi bilo da slučajno mene nije bilo tu.. Ovo je samo kap u oceanu njezinih gadarija koje nam servira zadnjih 20+ godina,moga bi navesti bar još 10 primjera di je sestru ovako napadala,čak i tukla,jer po njoj nije ona nju prva napala,mlađa sestra je nju prva napala i isprovocirala jer joj se usudila odgovoriti na njezine silne uvrede i nije joj dopustila da je tuče,a ovo je samo o mlađoj sestri,a di je još mater,did,ja.. Šta se tiče dida,znam ja da je on bez problema može izbaciti iz kuće jer je njegova,problem je ono šta nas čeka nakon njega.. Mene,a očigledno i dida,zanima kako se potpuno rješiti ovog bezobzirnog čudovišta i kako je isključiti iz svega jer nametnica ništa i nije zaslužila.
  3. Pozdrav radni narode,valjda sam pogodia temu. Eto da ne pišem romane,zanima me procedura potpunog isključenja nužnog nasljednika iz oporuke. Evo ukratko,stanje je ovakvo.. Moj did je kod javnog bilježnika napravia oporuku kojom svu imovinu nakon svoje smrti ostavlja meni(unuk)stari mi je umra prije par godina,ali čak i da je živ nebi mu ništa ostavia zbog njegovog ponašanja,uz mene tu su još i moje dvi sestre,obe su mlađe od mene,e sad kroz godine ponašanje ove starije prema svima nama se može najblaže može opisati kao nasilničko i sve je gore,ali eto da skratim priču da se ovo ne pretvori u roman,zanima me mora li se praviti nova oporuka ili se postojećoj dodaje kakav dodatak,izjava ili nešto slično i koliko bi to moglo koštati? Ako je potrebno više informacija tu sam:)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija