Jump to content

danchy81

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je danchy81 objavio

  1. Na koji način ćeš se braniti?

     

    Mislio sam na neznanje o posljedicama i ali to očito nije opravdanje ... ili da me policajac nije na te posljedice upozorio... a malo mi je bezveze da bez dokaza o alkoholu u organizmu dobijam max kaznu, a molit ću i kunit, zbog posla da mi treba vozačka, zbog nepostojanja veze javnim prijevozom, napunit ću proračun kolko god treba, a imam do ponedjeljka da smislim kako ću se opravdavati ...

  2. Pozz,

     

    iz naslova se vidi što sam napravio....

     

    E sad, imam pitanje o ponašanju policajca kod takve situacije, tipa, da li me trebao uputit sto se nakon odbijanja alkotesta događa, visini kazne, hoće me vodit na vađenje krvi... i sličnim posljedicama?

    Uustvari da li je to određeno nekim člankom u Zakonu o sigurnosti na cestama ili nekom drugom?

     

    Inače dobio sam poziv za glavnu raspravu, a mislio sam prvo pisati žalbu na prekršajni nalog, međutim, nisam ga dobio već odmah na glavnu... šta sada da ponesem žalbu na raspravu ili..? također imam i dva svejedoka o događaju sta s njim da ih povedem na raspravu ?

     

    Članak 282 sam proučio ali čujem razne priče ...

    da li je točno da ako policajac smatra da sam vidno alkoholiziran nije obavezan me vodit na vađenje krvi? U mom slučaju je mi je govorio da mu neizgledam pijano i da mi je bolje da pušem..

     

    Help

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija