Jump to content

Juraill

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zup/zus/uredsko SSS pitaju osnove - dovoljno je znati ono sa stranica ministarstva. VSS treba znati zakon. priznaje i koji polovičan odgovor. EU Nažalost mora se znati. 3 pitanja i pričaj sve što znaš, zaustavi te kad misli da je dovoljno. Lokalna/službenički Ne traži se previše, nakon par suvislih rečenica prekida i priznaje odgovor. Ustav/sustav Pitanja postavlja tako da nemožeš fulati odgovor ako si koji put pročitao. Moj zaključak: VSS mora znati, SSS osnove, a stručno osposobljavanje može natucati odgovore. Savjet: Samo počnite pričati, skrenite s teme ili pričajte opčenito, SAMO NEMOJTE ŠUTJETI - TAD VAS RUŠE. Sretno svima.
  2. i ja sam jls, vjerujem da će biti opći akt, statut, stupanje na snagu, objava, nadzor zakonitosti, tijela i izbori. VSS sam i nadam se dabrzo pamtim.
  3. auuuu. 3-4 dana samo. Ažurirano Jel se mora baš sve znati za prolaz ili je bitno da samo nešto kažem?
  4. Sve što imaš sa sobom slobodno koristiš, a polažeš iz onog područja koje najviše radiš. Ažurirano Tina080 da ze pitam... koliko si realno učila za dsi?
  5. ma da. Iako, šepam sa datumima i hrv. ulaskom, a pričala mi je kolegica da je na njezinom roku svima nudila hoće li pričati o povijesti, ulasku rh ili valove proširenja + institucije... ako je bila zadovoljna sa pričom to je bilo to, a ako ne onda je rešetala sa pitanjima.
  6. Ista stvar + službenički. Obzirom da sam iz JLS ubija me to što su službenički u svemu za nijansu različiti, kao i ustroj drž. uprave. A eu mi ae ne da štrebat.
  7. Idem ja u subotu. Naucio sam otprilike pola... peh. Valjda cu nauciti ostatak do subote, ali da, pomalo me ipak strah. Ažurirano Kakva je situacija kod tebe? S kojim područjem imaš problema?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija