Jump to content

tonii

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo jutros mi postar donio optuzni prijedlog odvjetnickog drustva hanzekovic radakovic. Bili su inkasatori i napravili zapisnik kako ne zelim placati pretplatu. Rekao sam da gledam satelitski program i kako nemam tv u stanu. (preko kompa) Zapisnik je napravljen 16.02.2008., znaci prije godinu i po, tek sad doslo. Optuzni prijedlog je napravljen 17.07.2009. Sad me zanima da li je nastupila zastara, citam da je kad je hrt u pitanju zastara nakon 1. god. I ako ima zastare onda se gleda od dana kad je napravljen zapisnik ili? Help
  2. tonii

    Parking 3

    a sto je sa blizinom parkinga, dozvoljeno je da mi se auto parkira metar od balkona i da mi dim ulazi u stan, nema zakona o tome? ekolozi?
  3. tonii

    Parking 3

    Evo imam i ja problema sa parkingom u novoj zgradi. Prvo me zanima da li investitor ima pravo prodavati vanjski parking? Pri kupnji stana su rekli da je parking osiguran (ne da ga moram kupiti da bi bio osiguran). Traze 4000 €. Druga, najbitnija stvar, je sto mi je jedan od parkinga (kojeg su prodali) cca 1 metar od lodje, ja sam u prizemlju. Ispusni plinovi mi naravno ulaze u stan i usmrde robu koja se susi na lodji. Postoji li ikakav zakon koji bi mi pomogao da se na tom mjestu zabrani parking? Hvala!
  4. imam slicnu situaciju, ali o tome u drugom topicu vezano za ovu temu, da li investitor smije prodavati vanjske parkinge ako nisu etazirani? Investitor je vlasnik zemljista na kojem se grade zgrade, znaci javna povrsina je njihova i mogu s njom sto hoce? Kupnjom stana sam kupio samo dio zemljista na kojem je zgrada, ne i parking?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija