Jump to content

Beatrix

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Beatrix

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Postovani, prema etaznom elaboratu moj vlasnicki dio iznosi 49% a suvlasnika 51% u kuci s dva stana. Zanima me sto ti procenti znace i ima li vlasnik s 51% veca prava u odnosu na mene i koja ? (odrzavanje, popravci i koristenje skupnih djjelova i odlucivanje o upravljanjem s nekretninom na primjer prenamjena dosadasnjeg vrta u parkirno bez moje suglasnosti ?)
 2. Postovani, vodim postupak za etazirenje zgrade s dva stana koja je prema kupoprodajnom ugovoru u vlasnistvu svake stranke u 1/2 . Posto suvlasnici nisu htjeli sudjelovati u postupku pribavljanja potrebne dokumentacije za etazni elaborat, sud je rjesenjem nadomjestio njihovu volju tako da sam mogla prikupiti dozvole i izraditi elaborat . U medjuvremenu se je zamjenio sudac a protustranke s novim i novim zahtjevima kroz podneske ( onemogucavanje koristenje vrta koji koristim vec 52 godine i pretvaranje vrta u parking !) onemogucuju zavrsetak postupka. Zanima me dali u postupku etaziranja mogu i
 3. Postovani, Na koji nacin je moguce parcele opisne imenom ( napr. gomila, bura, ploca, sarica ) identificirat kao k.c i koji pravni postupci su potrebni da se upise u z.k. ? U Katastru Zadar receno mi je da oni nemaju te podatka. Po ostavinskom rjesenju iza djeda ostao je legat kao opisni pojam koji nije niti do danas upisan ( nekretnina je izgradjena i legalizirana! ). Otac je isto u svojoj oporuci ostavio parcele u opisnom obliku! S stovanjem.
×
×
 • Napravi novi...