Jump to content

Valentina_01

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Valentina_01 objavio

  1. Sutra ujutro planiram otići u sud. Baš danas su njegovi roditelji išli u posjetu. Požalio se kako nam je svima slao pisma a nije dobio odgovor. Tko tu koga?
  2. Da. Ali ne razumijem zašto? Na kuverti jedan rukopis, u pismu drugi. A njegov pravi rukopis ni sličan jednom od tih. Manje važan rukopis, osoba se promjeni zar ne? Ali kako objasnit stručno pisane rečenice? On se nikad nije tako izražavao. Jednostavno on to nije pisao!
  3. Pozdrav svima. Dakle, moj bratić je u Glini. Prije Gline bio je u Remetincu i Požegi. Zadnje pismo sam dobila prošle godine iz Požege. Njegov rukopis, njegove rečenice. Poznajemo se od rođenja. Živimo u istom mjestu. Isto godište. Da ne duljim, poznajem ga kao svoj prst. Njegovi roditelji su mi rekli da je nemoguće posjetiti ga. Osim članova obitelji. Zar ja nisam član obitelji? Čak nosimo isto prezime. Ime je dobio po mom ocu. Žalosno. Molila bih ako netko ima drukčije spoznaje da mi odgovori i usreći me. Da li postoji kakav proces, uvjet i slično za posjete. Dakle sve me zanima. Još nešto jako razočaravajuće. Izradila sam mu svoju sliku, napisala pismo minimalno 3 stranice i poslala nadajući se "njegovom" odgovoru. Odgovor sam dobila ali neke stručne osobe. U njegovo ime naravno. Kao što sam rekla poznajem ga, tako poznajem njegov rukopis, pravopis i njegovo izražavanje. Mene zanima da li je moguće da moje pismo do njeg nije došlo? Da su mi zaista odgovorili nadležni? Zbog čega je to tako i da li oni to imaju pravo? Hvala na svakom odgovoru i ispričavam se na dužem postu. Mojoj tuzi nema kraja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija