Jump to content

Ivanazg3

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ivanazg3 objavio

  1. Pa tu sam dosla u autoskolu. Dan i noc sam sama s bebom i nisam stigla, niti mi je to bilo na pameti da je takvo nesto moguce. Mislila sam da se mogu zalit na dr rjesenje. Nema veze. Hvala svima na pomoci.
  2. A u banci kazu da to rjesenje ne valja i ne zele mi nista reci
  3. Oni kazu da je pravomocno rjesenje kod njih i da cu ga dobit kad vratim ovo.
  4. 7 Nisam vam stigla reci da dr put kad je poslani poziv tad je postu preuzela noja svekrva a ja sam bila u Njemackoj i nisam mogla doci. Ja tamo zivim a beba je premala da se ja vozikam. Familija je nekako dosla do mene. Slali su mi na razne adrese postu i isto tako taj dug od javnog biljeznika od 400 kn su poslali meni. Postar nije ni smio dati rjesenje njoj jer je bilo preporuceno. A nista trazit cu odvjetnika tu u Vz dok sam jos ovdje. Mozda se nadje koji izlaz. Hvala svima na pomoci.
  5. To znaci da se ipak mogu zaliti? Bez obzira na tih 8 dana. Hvala
  6. Ali meni ni banka ni Fina ne zele dati informaciju (o dugu) s tim rjesenjem kojeg ja imam. Djelatnice su isle kod direktora i ni on to nije odobrio.
  7. Ali u banci su mi rekli da nije pravomocno i to mi je potvrdio javni biljeznik i rekao mi kaj da napravim. Da je pravomocno rjesenje kod njih i da cu ga dobit tek kad ovo vratim. Zato sam se i obratila ovdje jer mi to nije jasno.
  8. A da bi dobila pravomocno rjesenje traze od mene da im vratim ovo... pa mi nije bas jasno ti sve. I ja nigdje nisam nista potpisala...
  9. Navodno mirovinu za 1 mj. Ali mozda je i to brat uzeo.
  10. Ako stvarno dugovi ostaju meni sto ce se dogodit ako to ne platim? Ja nemam nista svoje osim tekuceg racuna u njemackoj. Dali mi se mogu na to sjesti. Ja im nedam ni lipe. Radje idem u zatvor ni duzna ni kriva nego placati od njegovog brata dugove.
  11. Da nisam imala vremena. Lezala sam s bebom u bolnici jer se tad rodio. Isto tako nisam nasla ni vremena u tih 8 dana jer je bio bolestan a ja sam sama i nema mi ga tko cuvati. Mene samo zanima alo rjesenje nije pravomocno kako to da se tu nista nemoze napravit.
  12. Problem je sto to sve mogu saznati na Fini tek kad dobijem to pravomocno rjesenje. Ali ja sam htjela to izbjeci. Ja sam u Njemackoj i nemam se vremena sudit s tom budalom. A cinjenica je da se nesto dogodilo jer je biljeznik prosle god imao izvjesce od banke i nije bilo ovrhe. Zanimljivo je da mi je biljeznik rekao da nema nikakve uvide u te racune da nezna cega se trebam odreci a sad je njegova zamjenica sve znala. Oni kao da rade u nekom dogovoru s tim bratom. A od tog brata sin radi na kriminalistickoj uopce me strah u stp su me sve uvalili..
  13. Znaci nista se vise nemoze napravit? Rekao je javni biljeznik da im vratim ovo rjesenje pa cu dobit pravomocno. Meni i dalje nije jasno zasto bi ja odgovarala za necije dugove kad tu osobu nisam ni poznavala.
  14. Molim vas za pomoc! Znaci tata mi je umro prosle god u kolovozu. S tim da ja s njim nisam imala nikakve kontakte. Ostavio me kad sam bila mala. Drzava se brinula o meni. Javni biljeznik mi je poslao rjesenje o nasljedstvu gdje pisu samo brojevi racuna, i da s obzirom da se nisam pojavila na javnoj raspravi oni su meni sve dodjelili. Ja nisam nista poduzela jer rjesenje nije pravomocno. Da bi sad saznala da on ima samo ovrhe na racunima i da s obzirom da se ja nisam zalila u roku od 8 dana nakon tog rjesenja da ja to moram sad sve placati,ali nitko mi nemoze reci o kojoj je cifri rjec dok ne dobijem pravomocno rjesenje. To stvarno ne razumijem. Njegov brat mu je bio skrbnik i imao je punomoc na sve i izgleda da je nakon njegove smrti dizao i dalje novce. Dali postoji nacin kako da se svega odreknem i na koji nacin s obzirom da nemam jos pravomocno rjesenje? Nije u redu da ja sad placam tudje dugove od ljudi koje uopce ne poznajem. Puno hvala
  15. Pozdrav. Posto se nalazim u slicnoj situaciji kao vi zanima me dali jos koristite ovaj portal ako bi mi mogli reci par informacija. Puno hvala

  16. Ali je problem sto ona valjda misli da su ti novci i za nju. Mi uplacujemo stalno alimentaciju ali ona djetetu sve uskracuje, nece kupit npr. stvari za trening,jaknu,obucu, uplatit barem pola za more, bas nista. Djetetu govori da ona nema. Kako s takvom osobom na kraj?
  17. Nije da je meni krivo dati vise novci ali po Hrv standardima onda muz ima preveliku placu i njoj bi trebao po tome dati prosjecnu Hrv placu,onda ona ne treba vise nikad radit. I uz to jos trebamo placati more itd. jer ce djete biti tuzno. A muz radi svaki dan po 11,12 sati a vise od pola place ide samo na stan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija