Jump to content

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  994
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5770 pregleda profila
 1. Pozvao sam se na čl.85 Zakona o oveznim odnosima.... da mi pošalju svu potrebitu dokumentaciju vezano po predmetu za koji me terete. Isti odgovorili da najprije ispunim Obrazac PRIVOLE kako bi mi mogli dostaviti podatke po čl.85 ZOO , inače nisu u mogučnosti dostaviti mi podatke. Nije mi jasno?
 2. Možda sam naporan, izvinite. Ako ne nađem pismenu obavijest, smatra li se obaviješću i tel. razgovor ovih dana sa Eos- om gdije mi je djelatnica dala do znanja......( radi unapređenja naših odnosa, ovaj razgovor bi mogao biti snimljen ) ? Ipak za 4 mj. neplačenog računa iznos od 4000 i kusura je malo previše. Stvarni mjesečni trošak bi trebao biti oko 150kn.
 3. Kontaktirao T2. Djelatnica koja se javila izjavila da na ekranu ne vidi ništa o dugovanju niti ustupanju , ali dat ću Vam broj tel. da provjerite. Naravno, dobio Eos Matrix
 4. Kontaktirao sam gore navedene. Radi se o navodno o neplačenom dugu prema T2 za 5,6,7,i 8 mj. 2015.god. oko 4.159,42kn. Nude mi opciju na akcijsku uplatu od -25% odjednom ili Fina. Da je navodno Eos Matrix dug otkupio od nekoga, a nisu se uspjeli naplatit. Pregledom mog rješenja suda nisam pronašao odgovarajuči Ovrv. pod kojim se vodi sada kod Eos Matrix Ovog trena ne znam o navodnom dugovanju. Kopamo i tražimo uplate.... Ima li kakovih drugih zakonskih opcija?
 5. Ja ih neću zvat, a njima ako je u interesu,obavjestit će me pismeno. Pretpostavljam.
 6. U rješenju suda, a i inače sa Eos Matrix- om nisam imao posla, niti znam poslovni broj rješenja po kojem su me kontaktirali i išta potraživali. U rješenju se ne spominju. Tražio sam neka se pismeno očituju Da li je netko nekom prodao ili sl., potraživanja koja nisu upalila rješenjem suda . Ne znam.
 7. Danas me nazove gđa. iz Eos Matrixa ( tako se predstavila) i traži moje podatke OIB...itd da bi ja mogao saznati od njih što me zapravo trebaju. Odbio sam,a nakon toga ista je odmah poklopila slušalicu. Odmah potom provjeravam svoje pravomočno Rješenje suda gdije se je vodio jednostavni postupak stečaja potrošaća i donesena presuda.... oslobađa se dužnik ...itd. Prema vidljivom rješenju nigdje nema Eos Matrixa, a i koliko znam niti sam imao niti imam više potraživanja vjerovnika od ikoga. Ima li bilo tko na taj način zatraživati moje podatke da bi saznao šta me trebaju?
 8. Zahvaljujem. Nazvat ću ured drž. uprave, obrazložit kakova je situacija i ćuti odgovor.
 9. Umirovljen sam 2000.g. sa statusom hrvi-a 30% rat 70% van rata, trajno, opća nesposobnost. Polovicom 2018.g. nastupila paraplegija . Nisam sposoban trenutno upravljati vozilom zbog blokiranja nogu. Da li mogu i kojim postupkom zatražiti naljepnicu hrvi i staviti na vozilo kojim upravlja sin, a zbog mogučnosti parkiranja na mjestima određeno za hrvi. Sin je vlasnik vozila. LP
 10. Kuda sa granjem, trnjem.... da prebacim na njegovo ili? Palit se ne smije. Okolo kuće i ostale građevine. Pozvati komunalne djelatnike može. Na mene ide nalog, a najvjerojatnije i račun. Baš zakukuljano i zamuljano, a ne želim svađu...
 11. Sa susjedom je problem što živica koja raste na međi, gledano od ceste prema ulazu u dvorište sa desne strane, istu ne održava. U živici ima stabala graba promjera oko 5 cm i visine 5-7m. Trnja, vinove loze, stabala bazgi itd. Živica se proširila za oko 2m sa krošnjama, a trnje i loza se spušta rastuči u moje dvorište. Osobno nemam poremečen odnos sa susjedom, samo svaki puta kad napomenem da bi živicu trebalo urediti, isti kratkim odgovorom kaže. " Ni slučajno da išta diraš živicu....ista raste radi staništa ptica. Kako da postupim?
 12. Molio bi da mi odgovori Borbena7, a i ostali na slijedeče: Da li obzirom na moratorij deblokade i pravomočno rješenje suda (oslobađa se potrošač od svih daljnjih plačanja prema vjerovnicima ......) na koje nije izjavljena žalba, može nakon proteka moratorija bilo koji od vjerovnika ponovo utuživat potraživanja? Na rješenje je udaren pečat o pravomočnosti.
 13. Sa jučerašnjim danom ( 27.04. ) od strane FINA-e odblokiran sam. Sud je izvjestio FINU o pravomočnosti presude, a ja sam potom tel. izvjestio banku gdije podižem mirovinu i isti su odmah zatražili OIB moj i punomočnika zbog izdavanja novih kartica sa pinom, a koju mogu očekivati dostavom pošte 6-8 dana. ( prema izjavi djelatnice banke ) Osobno sa bankama nisam imao nikakovih dugovanja, jedino sa HTV, i još 2 pravne osobe koje nisu do pravomočnosti izjavili žalbu.
 14. Nije mi jasno ....... i da su računi 3 mjeseca odblokirani..... Što će bit poslije 3 mj. ?
×
×
 • Napravi novi...