Jump to content

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  1007
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5865 pregleda profila
 1. Obzirom da nema odgovora, a u zakonu nisam pronašao adekvatan odgovor po temi. Zna li netko koji zakon da pročitam?
 2. Kao hrvi ( paraplegičar ) podnio sam Zahtjev za uređenje stana i uređenje pristupa do zgrade, a prema ZOPHBDR-a Zahtjev odobren. Ja sam pronašao arhitekta koji će napravit troškovnik ovih dana, a uz odobrenje ministarstva. Molio bi tko zna kakav je postupak dalje.
 3. Ja bi ishodovao dokumentaciju ako može, a kćer bi radila i financirala. Cilj mi je ishodovati česticu prenamjenit u građevinsku, plin, struju , vodu i potom darovati kćeri zemljište.
 4. Imam li pravo kao dragovoljac i hrvi Domovinskog rata, 2 čestice zemljišta moga vlasništva prenamjeniti u građevinsko, a prema ZOPHBDR-a ? Ubrajam u to priključak vode, plina i struje. Inače je zemljište u građevnoj zoni i uz zemljište prolazi asfalt, struja, plin, voda. Legalno, ucrtano. Odakle krenuti? Zahvaljujem unaprijed.
 5. Može li liječnik opče prakse u tel. razgovoru zatražiti od pacijenta da dođe sam po svoj liječ. karto ili če ga on osobno prebaciti?
 6. Nazvali su oni mene i pitali da li sam zatražio osobe da me se posjeti u vezi psihosocijalne pomoći. Da su dobili iz Ministarstva branitelja zapisnik, što je točno. Kada su bili kod mene u vezi prilaza do zgrade i prolagodbu stana zbog bolesti, upitali su me da li je ikad itko bio kod mene u vezi psihosoc.pomoći. Izjavio sam da nije, a niti sam tražio. Sad me je pitala djelatnica iz najbližeg ureda, zašto sam zatražio da me netko posjeti. Obavjestit će me o dolasku. Kada i ostalo ne znam. Zato pitam u kom sastavu dolaze...liječnik, psihijatar ili netko koga znam da radi u tom centru
 7. Da li je koga od banitelja posjetila osoba za psihosocijalnu pomoć. Da li je timu psihijatar. Dr.. ili upravni pravnik sa naputkom rada?
 8. Borbena7 mnogo zahvaljujem.
 9. O kojem zakonu se radi?
 10. Da li novac od prodaje dionica hrvi-a te novac primljen prema ZOPHBDR, spada u bračnu stečevinu?
 11. Molio bi da mi netko odgovori koja je uloga ustanove odnosno djelatnika za psihosocijalnu pomoć? Kako djeluju?
 12. Pozvao sam se na čl.85 Zakona o oveznim odnosima.... da mi pošalju svu potrebitu dokumentaciju vezano po predmetu za koji me terete. Isti odgovorili da najprije ispunim Obrazac PRIVOLE kako bi mi mogli dostaviti podatke po čl.85 ZOO , inače nisu u mogučnosti dostaviti mi podatke. Nije mi jasno?
 13. Možda sam naporan, izvinite. Ako ne nađem pismenu obavijest, smatra li se obaviješću i tel. razgovor ovih dana sa Eos- om gdije mi je djelatnica dala do znanja......( radi unapređenja naših odnosa, ovaj razgovor bi mogao biti snimljen ) ? Ipak za 4 mj. neplačenog računa iznos od 4000 i kusura je malo previše. Stvarni mjesečni trošak bi trebao biti oko 150kn.
 14. Kontaktirao T2. Djelatnica koja se javila izjavila da na ekranu ne vidi ništa o dugovanju niti ustupanju , ali dat ću Vam broj tel. da provjerite. Naravno, dobio Eos Matrix
×
×
 • Napravi novi...