Jump to content

Draganec

Korisnik
  • Broj objava

    1012
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    2

Draganec je na 15. siječnja 2015 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Draganec objavi!

Nedavni posjetitelji profila

6366 pregleda profila
  1. Pozdrav, Sam naslov traži odgovor. Koliko će biti novo usklađivanje mirovina?
  2. Postoji li Uredba ili Pravilnik o pokopu umirovljenog policajca i hrvi-a , da po osobnoj želji bude pokopan u uniformi pripadajučeg čina prilikom umirovljenja. Gdije se može dobiti ili kupiti uniforma? Može li pripadajuču sliku izložiti trajno na svom spomeniku?
  3. Isplata temeljem ZOPHBDR-a tj. uređenje pristupa do zgrade stanovanja i uređenje stana.
  4. Vidim nema odgovora.... Mišljenja sam da netko mora platit porez za pojedine izvršene radove i postupke, kojom prilikom je vidljivo u završnom računu i pdv. Međutim u mom završnom računu nema vidljive stope ( npr: 11.567,25kn sa pdv) navede
  5. Određeno ministarstvo trba mi isplatit preko sto tisuća kn. temeljem nastale invalidnosti. Da li moram plačati kakovi porez na dobit ili slično?
  6. Obzirom da nema odgovora, a u zakonu nisam pronašao adekvatan odgovor po temi. Zna li netko koji zakon da pročitam?
  7. Kao hrvi ( paraplegičar ) podnio sam Zahtjev za uređenje stana i uređenje pristupa do zgrade, a prema ZOPHBDR-a Zahtjev odobren. Ja sam pronašao arhitekta koji će napravit troškovnik ovih dana, a uz odobrenje ministarstva. Molio bi tko zna kakav je postupak dalje.
  8. Ja bi ishodovao dokumentaciju ako može, a kćer bi radila i financirala. Cilj mi je ishodovati česticu prenamjenit u građevinsku, plin, struju , vodu i potom darovati kćeri zemljište.
  9. Imam li pravo kao dragovoljac i hrvi Domovinskog rata, 2 čestice zemljišta moga vlasništva prenamjeniti u građevinsko, a prema ZOPHBDR-a ? Ubrajam u to priključak vode, plina i struje. Inače je zemljište u građevnoj zoni i uz zemljište prolazi asfalt, struja, plin, voda. Legalno, ucrtano. Odakle krenuti? Zahvaljujem unaprijed.
  10. Može li liječnik opče prakse u tel. razgovoru zatražiti od pacijenta da dođe sam po svoj liječ. karto ili če ga on osobno prebaciti?
  11. Nazvali su oni mene i pitali da li sam zatražio osobe da me se posjeti u vezi psihosocijalne pomoći. Da su dobili iz Ministarstva branitelja zapisnik, što je točno. Kada su bili kod mene u vezi prilaza do zgrade i prolagodbu stana zbog bolesti, upitali su me da li je ikad itko bio kod mene u vezi psihosoc.pomoći. Izjavio sam da nije, a niti sam tražio. Sad me je pitala djelatnica iz najbližeg ureda, zašto sam zatražio da me netko posjeti. Obavjestit će me o dolasku. Kada i ostalo ne znam. Zato pitam u kom sastavu dolaze...liječnik, psihijatar ili netko koga znam da radi u tom centru što smatram da je pucanj u prazno.
  12. Da li je koga od banitelja posjetila osoba za psihosocijalnu pomoć. Da li je timu psihijatar. Dr.. ili upravni pravnik sa naputkom rada?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija