Jump to content

Draganec

Korisnik
 • Broj objava

  972
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  2

Draganec je zadnji put osvojio dan siječanj 15 2015

Draganec objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O Draganec

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5681 pregleda profila
 1. Zahvaljujem Spitfire. Cjelokupna procedura koliko traje. Do donošenja rješenja ( odobreno ili ne )
 2. Poštovani, Poslao sam zahtjev Ministarstvu hrvatskih branitelja kao hrvi ,(paraplegičar) za ostvarivanje prava na prilagodbu prilaza do zgrade, stana i prilagodbu stana sa potrebnom dokumentacijom. 1. Ima li tko iskustva ili saznanja kakav je daljnji postupak? 2.Duljina trajanja postupka? 3. Tko je zadužen za izvršenje radova ili novac po procjeni komisije šalju na račun podnositelja zahtjeva, ako se odobri? 4. Da li je to kredit koji se vrača ili bezpovratna pomoć? 4. Rokovi za izvršenje... itd. unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
 3. Da , ovisi o kategoriji invalidnosti,,Smatram da bi za sve osobe koje pružaju njegui pomoć novčano trebali biti u istom rangu,
 4. Danas došlo: Za mene, pomoć i njegu 600 kn , a supruga 2500 kao njegovatelj. Ide joj radni staž i vrijedi 2 god. Nakon toga ponovno vještačenje ak' budem živ uz dokumentaciju sp😕cijalista,, liječenja itd. Mislim da je bilo u tisku neki dan baš o toj temi. Ne mogu nači. Za njegu bi bilo više, medjutim mirovina mi je veča od 40 god. staža mirovine 2577kn. O pravoj istini ne znam.
 5. Kako sadašnji invalidi. Nije valjda tajna il' pitanje nije postavljeno jasno?
 6. Navodno se radi od 1.500 do 3.800 kn U Centru ZSS kažu najviše 1.500 kn a o Hrvi nemaju novosti.
 7. Novčana pomoć njegovateljice HRVI-a koliko iznosi? /suoruge\ i kako ostvariti istu. Suorug paraolegičar.
 8. Oostovani orof. Sto je meni ciniti orema gore navedenom. Ja cu sezdeset za 2mj?
 9. Nazvat cu pravnu sliuzbu pa da vidimo sto oni kazu. Hvala na pdgovoru.
 10. Poštovani Na korisničkim stranicama HZMO-a o svom predmetu vidim da piše '- Obavijest o namjeri podnošenja zahtjeva za starosnu ili prijevremenu starosnu mirovinu- Da li moram nešto poduzimati po navedenom? Da li se mijenja iznos mirovine? Molim da mi netko objasni. U mirovini sam od 2000god. Po cl 11 Kumulirana. Rvi 30/70 trajno. Opća nesp.
 11. Nikako. Niti imam namjeru , a niti vremena
 12. Ptsp je bolest posljedica rata, a sada paraplegija trenutno se mora dokazivati da je rat uzrok bolesti. Misljenja sam da se Zakoni "kose"
 13. Od strane CZSS odobren mi je novcani iznos za pomoc i njegu temeljem bolesti. Medjutim, duzan sam se odreci invalidnine od 153kn . Da li odricanjem inv. gubim i trajni status Hrvi-a?
×
×
 • Napravi novi...