Jump to content

ivankaa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivankaa objavio

  1. Prikupljeni i u evidencije uneseni osobni podaci moraju se odmah brisati u slučaju kada se utvrdi da nisu točni ili su prestali postojati razlozi, odnosno uvjeti radi kojih je osobni podatak unesen u odgovarajuće evidencije. sta to tocno znaci? brat mi je lazno prijav;jen za koriscenje i posedovanje droge ali je osoba posle priznala da je sve izmislila u cilju osvete i protiv nje je odneta krivicna prijava za lazno prijavljivanje. da li se sada ti podaci iz ppolicijske evidencije brisu mom bratu, ili ce vecito biti sumnjiv?
  2. ona je sama otisla i rekla da je sve izmislila i ona ce sada odgovarati za krivicno delo lazno prijavljivanje. a sta se dalje desava sa mojim bratom? nema dosije ali ce biti evidentiran u policijskoj evidencijij?
  3. Postovani, moj brat je lazno prijavljen, za seksualno napastvovanje i upotrebu marihuane, prijava je povucena kroz dva dana, devojka je rekla da je sve izmislila da bi mu se osvetila, to smo saznali kroz price iz grada, pa me zanima sta moj brat treba da uradi, da li da ode u policiju i da vidi o cemu se radi, da li mu je steta vec naneta?
  4. protiv mog brata je devojka podnela prijavu za seksualno napastvovanje i koriscenje droge, prijavu je povukla posle dva dana i rekla da je sve izmislila u cilju osvete. Da li moj brat sada ima evidenciju i koja mu je steta nanesena?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija