Jump to content

ANABELA

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ali, ne mogu vjerovati da nisu definirali na koji 6-mjesečni prosjek se porodiljna naknada odnosi. Po meni to bi svakako morala biti zarađena plaća u 6 mjeseci prije nego što sam otišla na komplikacije..jer na komplikacijama ne zarađujem već samo ostvarujem naknadu...eh.. I što ako malo radim( neki drugi posao kod istog poslodavca), a malo sam na komplikacijama... prilično sam zbunjena pa cijenim bilo kakav odgovor za početak..
  2. Rubens potpuno se slažem s Vama i podržavam Vas. Vi ovdje jedini kompetentno odgovarate na pitanja, a za besplatan savjet mi uopće nije bitno kako mi tko odgovara već ŠTO mi odgovara, pozdrav
  3. Radim takav posao da ga po zakonu trudna ne smijem raditi, a uz to zbog godina koje imam moram otići na bolovanje zbog komplikacija ili čuvanja trudnoće.Moje bolovanje će se najvjerojatnije protegnuti do samog poroda, a onda porodiljni dopust. Uz to ostalo mi je i nekoliko dana neiskorištenog godišnjeg kojeg bih morala do 30.06.08. iskoristiti. Moja dosadašnja plaća bila je 6000 kn. Znam da je bilo puno odgovora na ovu temu, ali kako je cijenjeni "Rubens" rekao svaki je slučaj za sebe. Ja bih molila za savjet što da napravim s preostalim godišnjim te odgovor na pitanje koliko ću sada dobivati od HZZ0-a? Ako je odgovor 4250 kn ( pretpostavljam do 1.1.08) zanima me koji će mi prosjek za porodiljni dopust uzeti. One mjesece kad sam radila ili zadnjih 6 ( kad sam bila na komplikacijama)? I još nešto, postoje li kakve olakšice za samohrane majke, puno vam hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija