Jump to content

professor

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ljudi moji! Bake i djedovi ne da imaju samo prava viđanja djece, nego su bake i djedovi djetetova obitelj, a svako dijete ovoga svijeta ima pravo da poznaje svoju najužu rodbinu, a ponajviše baku i dedu- žalosna je sramota da majka svojega djeteta uopće razmišlja na ovako ružan i podmukao način(da li baka ima pravo). Neka se pita(da li moje djete ima pravo- pa naravno da ima!). ako li ćeš vlastitom djetetu uskraćivati viđanja s bakom- hodi u crkvu i pomoli se! Najljepše je kad su majke normalne i kada se druže i same posjećuju bake(bilo po maminoj ili po tatinoj strani). Zato što sva djeca ovoga svjeta trebaju vidjeti NA ŽIVOM PRIMJERU "SLOGU U OBITELJI", jer ako djete nauči već u vlastitoj(NAJUŽOJ) obitelji da nema sloge, onda djete ima cijeli život jednoga dana PROBLEME SA SAMIM SOBOM, drage moje majke!!!
  2. Na žalost, to nije tako, jer ja sam poduzeo sve moguće kod svih mogućih institucija, i , kad je muško (otac) u pitanju, jednostavno- svi ga odbijaju i otac se zapravo ne može nikako izboriti za prava svoje mlt. djece. Ja sam prijavljivao na CZSS, u Đorđićevu, Kukuljevićevu, policiju, sud, i jednostavno, CZSS je ženu cijelo vrijeme branio(čak sam bio kod pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, no Centar je sve dokumente zataškao. U CZSSu rade samo žene i one štite samo žene. Na djecu ne misli niti jedna djelatnica CZSS-a. Misle samo na novac i kako da što bolji gulaš ili Zagrebački odrezak pojedu- to je žalosna istina CZSS-a u Hrvatskoj. Smatram da MI muški "očevi moramo" skupa napraviti ogromno udruženje za prava OČEVA, tako da bismo mogli spasiti svoju djecu, jer ovo nema smisla... Ja sam se čak ponovo oženio, imam i majušnoga sina sa prekrasnom i dobrom ženom, imamo 2 kuće, stan, kuću i apartmane na moru...uvjete za djecu da boli glava, a moja bivša nema ništa(garsonijeru iznajmljenu od 30 m2 u kojoj muči svoju djecu i fizički i psihički, a i emocionalno zlostavlja). Ja sam profesor klavira, (mr.art. - dakle, visoko obrazovan), otac već troje djece, znam aktivno 5 jezika govoriti, i 2 mrtva jezika(Lat. i grčki), spasio sam svom bratu život(koštana srž), pijanist sam koji dajem koncerte, bavim se sportom, zarađujem, pomažem svima kome treba, uz put sam crkveni orguljaš, vjernik, sam uređujem okućnicu oko kuće(pilim drva ručnom pilom da ojačam, kosim, postavljam pločice, štogod treba), svaki dan kuham ručak, pospremam, peglam, sastavljam namještaj, itd. itd. da ne nabrajam dalje... e sad , ako ja ne mogu se brinuti o svojoj djeci...onda ne znam tko može... A ako CZSS meni ne dodjeli djecu- brate mili onda znaš da je kod nas u Hrvatskoj sve namješteno!!!
  3. Poštovani! Imam jako sličnu situaciju...bivša maltretira djecu cijelo vrijeme i zanemaruje higijenski i medicinski, no na žalost kod nas djelatnici CZSS-a su uglavnom žene(99.9999999%) i štite jedne druge. Moja meni već 2 godine ne da viđanje male kćeri, ja odlazim u vrtić pa ju onda tamo viđam, a jadna mala plače svaki puta jer joj je kod mene lijepo i želi biti sa mnom. Također imam i sina, s njom, koji više nije htio bit s njom jer ga je tukla na nezamisliv i bolestan način(zakucavala ga u ormar, gađala ga ključevima, stiskala mu noge da ne može igrati nogomet, hitila ga na pod i cipelarila) Naravno nakon svega mali uopće nije htio više bit snjom i nije se više dao da ide k njoj, iako je bio joj sudski dodijeljen, ona pokrenula ovrhu, dobila to i kad je došla mali je urlao i nije nikako njoj htio ići- i sad je završio u domu za nezbrinutu djecu... CZSS ne radi ništa osim što bolesno štite tu nevjerojatno nenormalnu ženu, a nitko toj jadnoj djeci ne pomaže...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija