Jump to content

fm91

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je fm91 objavio

  1. Postovani,

    molio bih vas za savjet. U sedmom mjesecu 2017.te sudjelovao sam u prometnoj nesreci za koju sam kriv jer sam upravljao vozilom prije stjecanja vozacke dozvole. Sa svojim skuterom sam pocinio stetu na vozilu marke Pegout, mislim da se radi o modelu 206, na prednjem braniku, vjetrobranskom staklu, desnom retrovizoru i moguce desnim vratima. Sada me osiguranje ostecene osobe potrazuje za stetu od nesto vise od 22 tisuce kuna s rokom za placanje od 15 dana. Pregledavajuci oglase polovni Pegout 206 vrijedi oko 20ak tisuca kuna. Mogu li traziti pojasnjenje procjene stete i umanjiti istu jer smatram da je prevelika? U svakom slucaju ne bjezim od odgovornosti, ali dali je moguce dogovoriti se s osiguranjem za placanje na rate da me ne potrazuju sudskim putem tj. ovrhom?

    Unaprijed hvala

  2. Ja sam prema svome postaru trebao dobit obavjest o prvoj dostavi koju nisam dobio, neznam zasto, jer bih onda odmah predigao nalog na posti, zalba mi je u interesu. Zanima me da li mi je sada bolje da u zalbi odmah napisem i obrazlozim neslaganje sa visinom kazne ili da zatrazim poziv na sud pa da ma sudu obrazlazem svoju zalbu.

  3. Na salteru prometne policije u splitu, mladji momak mi kaze da ako nije nikoga bilo kod kuce, a kod mene kroz jutro nikad nema nikoga, da se policajci raspitaju kod susjeda kada me mogu zateci kod kuce i da u krajnjem slucaju mogu ostaviti nalog u postanskom pretincu, dalje mi je rekao ako se mislim zaliti da napisem da nisam preuzeo nalog u ruke i da nisam nista potpisao te da donesem zalbu u tri primjerka u postaju

  4. Postovani,

    Dana 28.09. (pretpostavljam) mi je pokusan dostaviti prekrsajni nalog postaje prometne policije, ali nisam bio kod kuce. Nakon desetak dana slucajno saznajem za taj pokusaj dostave i pitam postara koji tvrdi da je ostavio obavjest u postanskom pretincu koju ja nisam dobio. Odlazim na postu u pokusaju pronalaska kuverte ali bez uspijeha. Na danasnji dan 24.10. nalazim u postanskom pretincu prekrsajni nalog koji je vec otvaran (slika u privitku). Znaci ja nisam nista potpisao i ne znam sto mi je sad ciniti, posto je rok za zalbu 8 dana od dana primitka. 

    Unaprijed hvala

    DSC_0018.JPG

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija