Jump to content

wumac

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru! Da li se može što učiniti po tom pitanju da se sazna tko stoji iza toga? Sumnjam da je to moguće, ali moram pitati... Prva stvar, ta osoba je koristila tuđe podatke (s osobom čije je to pravo ime i prezime sam u kontaktu i oboje ne vjerujemo da se to moglo dogoditi). Druga stvar, u prijavi je bilo niz lažnih optužaba i kleveta (koje sam mogla dokumentima opovrgnuti), blaćenja mene privatno i poslovno. Mislim da bi se trebalo sve to malo kontrolirati, tražiti povratna informacija. I ne preko interneta nego pismeno ili usmeno. Ovo što se meni dogodilo, možda se već i nekome drugome prije i sutra se može nekome novom.
  2. Prijavljena sam inspektoratu rada online. U prijavi je stajalo ime,prezime i email. Međutim, nije bilo kontakt telefona. Da li inspektorat rada ima pravo odlaziti na teren na nepotpune prijave i bez da kontaktira osobu telefonski. U biti radi se o tome da je netko otvorio račun na gmailu, potpisao se kao osoba koju osobno poznam, međutim ta ista osoba nije me prijavila nego je to učinio netko drugi (tko, neznam).
  3. Pozdrav, osoba iznosi u 3.licu uvrede koje su direktno upucene meni, te tako steti mojem ugledu i poslu. Navodi direktne primjere koji su vezani uz moj posao i to preko foruma. Ta osoba i ja se poznamo i imamo ugovor. U ugovoru je prekrsila dosta pravila no ugovor nije ovjeren kod javnog biljeznika.Sada protiv mene radi javni linc i dovoljno je elokventna da bira rijeci i da sve to radi u 3.licu. Da li se tome moze stati na kraj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija