Jump to content

River

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je River objavio

  1. Bio sam u centru za branitelje i kod pravnika tražio savjet - niti on jadan nije bio siguran Onda smo pretresali zakon i u njemu izgleda doista nema zapreke - pitanje je šta o tome misle u ministarstvu
  2. Hm, to nije ono što sam pitao. Pitanje je da li je njezino suvlasništvo na pomenutim česticama smetnja kod zahtijeva za stambeno zbrinjavanje u organiziranoj izgradnji. A postojanje izvanbračne zajednice se potvrđuje izjavom kod javnog bilježnika.
  3. Pozdrav Imam status HRVI - 50% čekam na stambeno zbrinjavanje od 1998 god kad sam podnio zahtijev kao samac- neoženjen Pošto već par godina živim sa nevjenčanom suprugom stavio bi i nju u zahtijev kao vanbračnog partnera. Problem je što ona ima naslijeđene dvije male parcele cca po 50 m2 zemljišta (kao suvlasnik - dakle ne 1/1) koje nije građevinsko ni poljoprivredno već se radi o neasfaltiranom putu. Pitanje; Gubim li ja u stvari pravo na stambeno zbrinjavanje ako u MOBS prijavim uz javnobilježničku potvrdu o vanbračnoj zajednici svoju vanbračnu partnericu ? Hvala
  4. Molim vas ako može link ka nekom propisu gdje se može pogledati i uputiti se u tu problematiku otvaranja/registriranja d..-a umirovljenih osoba I sam sam u mirovini kao HRVI a želio bi registrirati d.. Može i preporuka nekog odvjetnika u ZG koji se bavi i upućen je u tu problematiku.
  5. Pozdrav Meni je isto stiglo i ja sam ostao zbunjen Dobio sam neki papir i tamo piše zaostaci za 2005 god i cifra je nekih 900 kn a od toga mi je 600 kn oduzeto za nekakav porez Dakle beznačajno.
  6. Pozdrav svima Nalo mi je neugodno zbog ovog što pitam ali evo: Radi se o tome da sam nedavno dobio kao HRVI od fonda za privatizaciju dionice - i rekao bi čovjek super, ali.... Imam saznanja da je jedan kolega koji je recimo to tako "bliže vatri" dobio dionice možda mjesec dva prije mene i njegove dionice imale su fantastičnu tržišnu vrijednost, nominala x 8 Tržišna vrijednost dionica koje sam ja dobio manja je od nominalne i kreće se negdje oko 0,52x nominalne vrijednosti. Pitanje je; Ima li se smisla žaliti na odluku o dodijeljenim dionicama fonda ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija