Jump to content

Lone Wolf

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

336 pregleda profila
  1. Srećom od prilike je ono što sam i mislio...donijeli su odluku da mi oduzimaju mobitel koji su tada privremeno oduzeli...zaboravili su na njega pa ga sada šalju na uništenje...hvala onima koji su pomogli i pozdrav onomu koji mi je unio još dodatnog nemira svojim nepotrebnim postom kojeg je moderator obrisao...hvala i moderatoru.Ali evo još jednog dokaza kako kad jednom napraviš glupost pa čak i ovako relativno benignu kakvu sam ja napravio to te može pratiti i uznemiravati godinama ili cijeli život.Zato svi pamet u glavu.
  2. Naslov predmeta je OSTALO...održana sjednica izvanraspravnog vijeća i donesena odluka tj.riješenje
  3. Poptovani Prije nekoliko godina sam osuđen uvjetno.To je sve prošlo ali sam danas dobio od pošte obavijest da imam pismo od istog suda na kojemu sam osuđen.Pošto pismo nemogu podići prije ponedjeljka zanima me da li je to možda nekakva obavijest o isteku te uvjetne kazne ili nešto slično jer sam u strahu da nije opet neki problem a stvarno nisam imao ništa više u vezi s tim postupkom od prije.
  4. Hvala drots na svemu... Jbg čovjeka u nevolji sve zanima... Ako netko ima što za dodati slobodno pišite.
  5. Da hvala... I još jedno ako može... Da li bilo koje kazneno djelo aktivira prekršaj uvjetne osude ili samo djela iz ive domene.... Nije da planiram nešta, nedaj bože više nikad kontakta sa zakonom.
  6. Da... To predpostavljam ali eto zanimljivost.... Daj mi reci još nešto... U postupku sam im predao mobitel. Mobitel je star i nebitan... Ali u ovim papirima vidim da piše privremeno oduzimanje... Da li to znači da će mi ga vratiti... I to bih naravno htio izbjeći da mi jedan dan dođe od policije papir da dođem po njega ili slično.
  7. Ono što mene sada najviše zanima... Da li ću ako se nitko nežali ponovo dobiti papir o pravomoćnosti toga naloga da se znam sa poštarom dogovoriti da to nedođe u krive ruke. Zanimljivo je i da je tužitelj muškarac tražio kaznu 11 na tri godine, a sutkinja koja je napravila nalog je to smanjila na 9/na dvije godine
  8. Dobio sam kazneni nalog i imam pravo žalbe u osam dana.... Naravno da se neću žaliti jee želim to što prije završiti. Nije da se ja bunim nego mi je čudno što je to sve odrađeno u njenom sudu... Iako su mi ustvari realno učinili uslugu jer želim da što manje ljudi zna za ovo. Ako nema žalbe koliko ja razumijem onda ću dobiti pravomoćnu presudu?
  9. Evo sad sam dobio riješenje...dobio sam 9 mjeseci uvjetno na dvije godine....sad me zanima kako je to tako brzo riješeno,a da me nisu recimo zvali u DORH nego sam samo jednom dao snimanju izjave na policiji i kako to da je odluka donešena na sudu u Virovitici a ne na sudu u mome mjestu....izgleda da je ta osoba koju sam zvao ipak ima nekakvu vezu. Ne žalim se puno meni je najbitnije da je papir došao u moje ruke tj. da u biti nitko nezna za to... i trebam platiti 300 kuna troškova...nisam dobio nikakvu uplatnicu.Da li tko zna da li ću je dobiti ilikako to ide Puno hvala
  10. Ma nije to nikakva nauka...svaki Tiskov kiosk ima kameru ili skoro svaki...vidi se koji je broj bona ukucan u koji mobitel,a svaki bon ima evidenciju u koliko je sati prodan....odvrtiš kameru i vidiš ...kupio sam samo bon....inače za svaki artikl u bilo kojoj ozbiljnoj trgovini kao što je i tisak možeš vidjeti u minutu kad je prodan....znam jer sam iz tog posla.
  11. Nije se nitko osvrnuo na pitanje da li da kontaktiram gospođu...mislio sam poslati pismo isprike i možda ju tako ponukati da odustane od daljnjeg procesa...sve to ako uspijem naći njenu adresu...kakvo je vaše mišljenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija