Jump to content

mirpi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mirpi objavio

  1. Da li mi netko može dati detaljniji opis testiranja, posebno me zanima informatički dio..kakva su pitanja, što se očekuje od kandiata? hvala unaprijed:)
  2. ako nije problem i ja bi isto skriptu za stručni ispit:-D ..e-mail mi je mpindjak@azvo.hr i ako neko ima o EU dobru skriptu bila bi jakooooo zahvalna
  3. Luđaci su totalni i ništa od uspostave kontakta, prijava policiji zbog prijetnji ..kak da to dokažem..ah hvala enivej!
  4. Bok svima, opisat ću vam ukratko svoj problem. Dečko i ja unajmili smo stan za 200 eura. Najmodavka je dan prije useljena uzela tih 200 eura i mi smo uselili u stan dan poslije. Nismo potpisali ugovor o najmu jer je najmodavka rekla da nije potrebno (odnosno da ne želi). Drugi dan kad smo uselili sve stvari i krenuli spavati shvatili smo da je stan pun miševa. Obavijestili smo najmodavce putem telefona o novonastaloj situaciji, međutim oni su nam rekli da kupimo ljepilo za miševe i prekinuli razgovor. Zbog spomenute situacije odlučili smo slijedeći dan iseliti iz stana i obavijestiti najmodavce o tome. Nakon što smo ih obavijestiti da smo izašli iz stana i da bi bilo u redu da se nađemo da im vratimo ključeve, a oni nama barem dio novaca od onih 200 eura. najmodavci su nam u više navrata zaprijetili preko telefona raznoraznim nasilnim prijetnjama. Mi se sada zbog straha od njihovog luđaštva ne želimo s njima sastati, a i oni su u više navrata ponovili da novce nećemo vidjeti. Zadnja prijetnja je da će nas prijaviti policiji za krađu. MOJA PITANJA SU: Što se može dogoditi ako nas oni prijave za krađu (posljednja prijetnja) koja se nije dogodila i da li ja imam kao najmoprimac ikakva prava s obzirom na to da nismo potpisali ugovor o najmu, a izgubila sam 200 eura za jednu noć u stanu i neprestano mi se prijeti? Molim Vas za pomoć s obzirom na to da smo iselili iz tog stana i sada živimo s roditeljima zbog nemogućnosti fizičke, psihičke i financijske da tražimo drugi podstanarski stan, a "luđaci" nas maltretiraju i neprestano prijete. Unaprijed hvala na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija