Jump to content

T.M

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

130 pregleda profila
  1. Moram se ukljuciti u ovu temu,posto vidim da je svuda isto ili slicno,ono sto se danas dogadja! Danas poslodavci upravljaju nasim zivotima,kao da smo njihove igracke! Meni su isto tako,poslije 11 god. bez ikakvog obralozenja,bez opomene ili prekrsaja,uzeli radno mjesto,sto me je toliko pogodilo,da sam vec mjesec dana na bolovanju,psihicki povrijedjena,a da za to nitko ne odgovara..
  2. U ugovoru mi pise,da sam poslovodja prodavaonice. Nemam nikakav anex ugovora. To je strasno sta se radi sa ljudima! I tko im dozvoljava da to rade??? Dokazati mobing je jako tesko,mada su svi moji radnici za to da dignem tuzbu. Trazila sam objasnjenje, i navodno cu biti pozvana na razgovor.
  3. Da sam suglasna da predajem ducan,i da cu dobit nize radno mjesto! Bila sam kod odvjetnika, koji mi je rekao da pravno,ja i dalje imam svoje radno mjesto. Trenutno sam na bolovanju, nisam ni bila svjesna koliko je sve ovo utjecalo na moje zdravlje.
  4. Radim u jednom trgovackom lancu 11 god.,na mjestu poslovodje. Sve je bilo u najboljem redu,sto se tice planova,inventura, i odnosa sa kolegama. Pet dana prije zadnje inventure,gospodja kontrolorka,koja je inace jako bahata i neprofesionalna zena, rekla da me dize sa mjesta poslovodje! Na moje pitanje: "koji je razlog", odgovor je jos strasniji bio "nema razloga". Moze li mi tko dati kakav savjet,posto je ona dovela drugu zenu na moje radno mjesto. Odbila sam potpisati bilo koji dokument.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija