Jump to content

nikić

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nikić objavio

  1. Pozdrav, zahvaljujem na iscrpnom odgovoru. Inače,ne pribojavam se zatvaranja y (na kraju i primljen sam zbog firme y, a u x samo zaposlen kako bismo pokrenuli y). Suprotstavljanje: ako je ono što očekujem, onda ćemo razmjeniti nekoliko dopisa da u potpunosti detektiram situaciju, nakon čega ćemo ići u rješenje. Posljedice: uvjek ih ima, treba se izboriti za dobre, a pregrmiti loše Uff, kakva filozofija. Laku noć i hvala još jednom, uz pozdrav ljudima iz portala.
  2. Pozdrav! hvala na pitanjima, - ugovor traje tri godine - u ugovoru je navedena obveza (za poslodavca), o mom prelasku u firmu y na navedenoj poziciji - u ugovoru nema navedene obveze o potpisu novog ugovora, a izrađen je na način da su sve standardne stavke već navedene - u razgovorima sa supervizorima između redaka je najavljena vjerovatnost novog ugovora ,vjerovatno je i potrebno izraditi novi ugovor temeljem kojega bih i "papirnato" prešao u firmu y, jer novi glasi na firmu x - napomena: firma x i y imaju zajedničko vlasništvo (d..), i obavljaju zasebne djelatnosti (osim što je firma x korištena kao "platforma" za otvaranje firme y, kao što je i u mom slučaju, zatim nabava radnih sredstava itd.) Hvala
  3. Dobro večer za početak, imam jedan problem, stoga vas molim za savjete: - potpisan je menadžerski ugovor, kojim se zapošljavam u firmi x, - nakon otvaranja firme y, prelazim na menadžersku poziciju firme y (nije precizirano vrijeme, osim objašnjenja "nakon otvaranja firme") - firma je otvorena i aktivna već 3 mjeseca - prema najavama očekujem novi ugovor, ali sa izmijenjenom pozicijom (naravno lošijom, ali ne vjerujem da će uvjeti biti mijenjani), pitanje: da li ovim postupkom firma krši potpisani ugovor? razlog: firma treba poslušnika ("s radnim vremenom 70 h tjedno"), koji će provoditi poslovnu politiku koja neće imati rezultata (implementiranje stranog modela na naše tržište, bez prilagodbe, štoviše smatra se da se tržište treba prilagoditi nama, a ne obrnuto)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija