Jump to content

Marko0809

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Marko0809 objavio

  1. Ima li koji broj telegona ili mobitela da nam netko pomogne ili bar nesto objasni. Iz Zagreba smo. Jer on ima malu prijevoznicku firmu i namjerno se prijavia na minimum tako da me zezne za alimrntaciju. Nije mi problem otic na sud i na poreznu upravu prijaviti ga zbog utaje poreza i varanja drzave, ja samo zelim svojoj djeci pruziti minimum koji im pripada po takonu. A svjedok mi je moja mama koja je svemu svjedocila.
  2. Temeljem sudske odluke o sporazumnom razvodu. Za starije djete 950kn a za mlade 850kn. A sad su oboje u osnovnoj skoli i napunili su 7hodina tako da vidim po tabeli o minimalnoj alimentaciji da djete od 7-12g ima pravo na 1197kn, sto bi znacilo za njih dvoje skoro 2400kn! I iz te sudske odluke supruga je imala pravo namjestaji i kucanske aparate u stanu ali ga nije dobila nego je doslovno sa dvoje male djece zavrsila na ulici i otisla u podstanare
  3. Postovani, kome da se obratim posto moj muz uplacuje 1800kn za dvoje djece
  4. Postovani, zanima me koliko bivsi suprug mora uplacivati minimalno alimentaciju za dvoje djece u dobi od 7 i 8 godina. Oboje idu u skolu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija