Jump to content

J888

Korisnik
  • Broj objava

    41
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je J888 objavio

    CHF kredit

    .

    OPĆINSKI SUD U ZADRU, SLUŽBA U PAGU, DOSUDIO NIŠTETAN CHF UGOVOR I 1.165.000 KUNA KOJE ZAGREBAČKA BANKA MORA VRATITI POTROŠAČU PO PRAVOMOĆNOSTI PRESUDE!

    13. srpnja 2020. još jedan CHF ugovor proglašen je ništetnim, na Općinskom sudu u Zadru, služba u Pagu. Zagrebačka banka će morati vratiti 1.165.000 kuna uz pripadajuće zatezne kamate te će platiti 290.000 kuna sudskih troškova, nakon što presuda bude pravomoćna. 
     

     

  1. Pozdrav, 

    bivsi mi je stavio privremenu mjeru na alimentaciju zbog umanjenja same. Ostavio je samo minimalni iznos za jedno dijete, dok sa drugim tek namjerava ući u spor. Znaci drugo dijete trenutno neće primati alimentaciju do daljnjeg. Dobila sam različite odgovore vezane za ovrhu. Smijem li ga ovršiti? Kakve su posljedice za mene? Kako smije do daljnjeg isključiti jedno dijete, a ja ga ne smijem ovršiti? Totalno nehumano. Navodi također da ću vjerojatno  pokušati ići na ovrhu, al neosnovano jer je sve podmirio. Sto bi to trebalo značiti? 

     

    hvala
     

  2. Mislim ga upisati u privatnu gimnaziju jer je gradivo ekstremno različito. Ne želim mu stres, puno je prošao. To mu ne odgovara. Ne znam kako da ga branim, kako da se izborim.

     

    Je li je kažnjivo sto on nikad sporazum nije poštivao? 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija