Jump to content

ASIJA

Korisnik
 • Broj objava

  74
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ASIJA

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pa mora li onda poslodavac placati porez ako nemam naknade
 2. Pozdrav, ako mene jedna firma primi na volontiranje tj. strucno osposobljavanje a pritom ja pristanem da radim bez naknade, ne mora li poslodavac za mene plaćati doprinose za zdravstveno 4% i 6% za penziono koliko se placa ako postoji naknada za volontere. Hvala.
 3. moze. naravno. pa mi pogledajte mogu li se prijaviti ako imam radno iskustvo sa VSS. Hvala.
 4. Evo koji su kriteriji.
 5. Poštovani, imam pitanje u vezi prijave na jedan konkurs, zanima me, mogu li se prijaviti na konkurs za daktilografa sudskog referenta u kojem su osnovni uvjeti: srednja stručna sprema, IV, stepena i deset mjeseci radnog iskustva, ja imam godinu dana radnog iskustva ali na poslovima s visokom stručnom spremom. Zanima me, mogu li se prijaviti na konkurs ako mi je radno iskustvo s VSS. Zanima me vaše mišljenje. Hvala.
 6. ASIJA

  Krivično

  Mislite da će provjeriti je li ovjerena ili ne.
 7. ASIJA

  Krivično

  Ali pitam kad bi neovjerenu kopiju predao ne mogu li goniti za krivotvorenje. Znaci, kad bi kopirao orginalni dokument i izmjenio ga i predao negdje ne mogu li me goniti za krivotvorenje ako ga nisam ovjerio u opstini.
 8. ASIJA

  Krivično

  Pozdrav. Zanima me, ako možete pomoći ovdje bez prebacivanja u drugu grupu, u čemu je razlika između kopiranog neovjerenog dokumenta i kopiranog ovjerenog dokumenta. Tj. zanima me, ne može li vas neko krivično goniti ako negdje predate neovjerenu kopiju dokumenta koji nije istovjetan svome orginalu.
 9. ASIJA

  Krivično

  A zašto nekog pozove policija na ispitivanje a nekog DORH ?
 10. ASIJA

  Krivično

  Pozdrav, u vezi krivičnog prava, zanima me, kad vas pozovu na ispitivanje kao osumlječenog u vezi određenog krivičnog dijela, da li je najbolje ne priznavati ništa ili se samo braniti šutnjom. Jer, kažu ako sve priznate puste vas da se branite sa slobode. Hvala. Asija.
 11. ASIJA

  Krivotvorenje isprava

  Pozdrav. Zašto neke osobe nakon što priznaju počinjenje krivičnog dijela u vidu krivotvorenja isprave, budu puštane da se brane sa slobode ? I da li je istina da sudovi gledaju gdje je god moguce da daju uvjetne osude za krivotvorenje dokumenata, kako se zatvori nebi prepunili.
 12. ASIJA

  Krivotvorenje isprava

  Razumijem. Hvala na odgovoru.
 13. ASIJA

  Krivotvorenje isprava

  Pozdrav, šta je teže krivično dijelo: krivotvorenje isprave u svrhu kredita zbog siromaštva ili proizvodnja i stavljanje u promet droge.
×
×
 • Napravi novi...