Jump to content

Mrnjica

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Čula sam se telefonski danas s komunalnim redarom. Doslovno mi je rekao da nisam imala srece, da tamo patrolira pauk i on je kao njima dostavio fotografije i eto tako, kao sto nekad nabasas u prometu na kaznu, tako je skupio mene. Dakle krivnja je pala na pauka. I da je njemu jasno da u stvarnosti nije vidljivo da je to zelena površina i da mogu traziti od suca oprost u vidu da mi izrekne samo opomenu te da trazim da mi se oproste i troskovi suda, jer inace nema ni smisla. I za ubuduće, ako vidim negdje besplatan parking u zg i imalo trave, da me savjetuje da ne stajem tamo. Ali auto je n
 2. Stigla je obavijest o prekršaju. Krivo su mi pročitali, nema prava žalbe na obavijest. Ima li smisla upuštati se u prigovore ili da se pomirim sa najskupljim parkingom ikad?
 3. Hvala svima, to mogu javiti tek navečer kad vidim o čemu se radi. Iako, kad izračunam koliko puta bih trebala napraviti 50 km da baka potpiše, potrošiti vremena na pisanje dvije žalbe i živaca u nadi da će mi odobriti oprost, mislim da će ispasti jeftinije i jednostavnije platiti kaznu i zaboraviti da se dogodilo. I onda još 300 kuna za proživljenu traumu nekom psihoterapeutu jer me moja okolina više ne može podijeti s pričama o tome.
 4. Sto je najgore, ona zeli da platim i sutim. Tako da sam sigurna da se nece zaliti nikome nista. A i prestara je da bi uopce znala sto treba. Mogu li ja uopce dati zalbu u tom slucaju jer nisam vlasnik vozila? Kao osoba koja ga je koristila?
 5. Nemam sad uvid u to jer je doslo na baku, tek cu sutra vidjeti, ali pise da imam pravo zalbe u roku od 8 dana. To je potencijalno jos jedan problem, kako napisati zalbu jer je baka vlasnik vozila, a ja sam korisnik temeljem ugovora o dozivotnom uzdrzavanju. Baka nema vozacku ni nista.
 6. Dakle, stigla je kući kazna. Trebam li je platiti u roku 3 dana i onda pisati žalbu, molbu za oprost, nešto ili je ne plaćam i pišem žalbu? Unutra stoji da, ukoliko ne platim u roku od 3 dana, umjesto 300 i nešto kuna moram platiti 1000 kuna, pa da se ne zeznem.
 7. Zapruđski otok se vodi u katastru po vrsti namjene kao ulica, mogu li se pozvati na to? Po meni, ja sam bila na tom dijelu. Ne znam kako se oni mogu pozvati na to da sam na pašnjaku stajala, a i iz mojih slika bi se isto vidjelo da nisam bila na čestici koju vode kao pašnjak. A i da su mi samo ostavili kaznu, platila bih i rekla eto nisam znala. Ovako je ispalo baš nepravedno prema meni što su mi maknuli vozilo od toga da sam doživjela skoro pa traumu (skoro sam prijavila nestanak policiji jer tko bi uzeo samo moj auto s iste površine), a onda i trošak i oštećenja na autu...
 8. To sam čula od 100% osoba s kojima sam pričala, da je problem u tablici. Jasno mi je da ne mora biti danima, ali nisam bila ni sat vremena tamo i auto nestane. Iako sam, čitajući o svemu, vidjela da ljudima nestane u roku 3 minute auto, što mi je isto jednako suludo. Ja sam stvarno promišljala je li moguće da je to zelena površina prije nego sam se udaljila od auta. Ali s obzirom da postoji i prilaz toj površini bez znaka zabrane parkiranja, da su drugi auti bili gore, i da površina nije uređena niti stvarno ima trave (ima gore i šahtova i svega), zaključila sam da je to neuređeni p
 9. Dakle po tom clanku se nekome nije svidio moj auto pa su njega maknuli (svi su mi rekli da je to jer je KR) i ja tu ne mogu nista? Auto nije tamo stajao danima pa da me mice, nije me bilo 40 minuta.
 10. Pozdrav svima, potreban mi je savjet za situaciju sa parkiranjem i odvozom mojeg vozila koja mi nikako nije jasna. Naravno da sam automobil ostavila na površini za koju sam smatrala da se smije ostaviti, kraj nekoliko drugih parkiranih vozila. Zamislite moje iznenađenje kad su svi ostali automobili bili tamo, osim mojeg. Prva ideja bila je da je auto ukraden, jer ne vidim osnovu po kojoj bi ga pauk uzeo. Na moju sreću u nesreći, bio je pauk, a rečeno mi je da je auto uzet jer sam parkirala na zelenoj površini. Auto je bio parkiran 40 minuta do mog povratka. Parkirala sam kod Bundeka
×
×
 • Napravi novi...