Jump to content

Keruzino

Korisnik
 • Broj objava

  51
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Keruzino

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Budi uporan,zovi,zovi i zovi,javit ce se.
 2. postovani,ko zna molim nek odgovori. Zvao sam za svoj predmet i na drugostupanjskoj mi kazu, da je trenutno u radu,dakle,u procesu vjestacenja,e sad sto to znaci? na cekanju sam na red i radi drugih predmeta ili ce se uskoro donjeti odluka o ocjeni invalidnosti i dal se ceka rjesenje za dva tri mieseca? Hvala!
 3. Meni je 1.10,jer nisam imao niti rvi nit status dragovoljca iako sam bio,ali sada mi ni to ne priznavaju status dragovoljca. Isad sam 92.s prekidima do 0.8.0.8.95 sa 18 god.
 4. to znam imam opcu invalidnost Buda,100 %60 rat 40 ne, al mirovina koju sada imam,nece mi navodno biti veca,kad bude,ako bude trajno rvi,jer mi je receno da nemam pravo da mi povise pilazni faktor na 1.50 jer sam u mirovini od 2008 eto. Ja to neznam najbolje da nista ne diram i sutim kad bude sve gotovo...
 5. Buda oprosti,nisam vise svoj od svega toga,nije mi bila namjera grubo odgovoriti,ako si tako shvatio suborce,malo sam u banani...
 6. Buda nisi me shvatio,ja ne trazim trajno niti zelim biti iznimka,ljecim se od93 i zadnji nalazi su migori nego kad sam isao prvi puta na vjestacenje,a skinuli mi 10 posto,pa ko zeli trajno? Gdje sam to napisao? Ja sam u mirovini mogao biti 93,ali sam radio,e sad sam u mirovini od 2008 i ljecio sam se,a znao sam davise nemam pravo na hrvi,dakle 12 god.cekam,k9ja iznimka???
 7. Ma nisam siguran,ali mi nije jasno,kako je sada prvos.smanjila,zasto prvi puta,kad je bilo ovako t238b srednje teskog stupnja 30% ja nist ne kuzim,a sad 20,sto ih je navelo na to?
 8. Ma znam,ali sad su mi na drugom vjestacenju,prvostupanjsko skinuli sa 30 na 20,a imam gore nalaze nego prije,sad ce me jos drugost.rusiti to me muci,kako su mi sada skinuli postotak??? Fala ti
 9. Jos jedno pitanje molim! Dali je uvjek,dakle na sva tri vjestacenja i prvost. I drugostup.dalo isti postotak invalidnosti?
 10. pozdr. Kako je moguce,da uz gore nalaze nego prije, kontinuiranog ljecenja i bolnickog,prvostupanjsko na drugom vjestacenju skine invalidnost??? Mislim sa 30 na 20%
 11. Imate pravo na hb iskaznicu,dakle zdrastveno sa dopunskim
 12. Bok decki! Ja sam postavio pitanje postovanom budi,al ga nema,ako ko zna nek mi odgovori. Dakle od 2017 cekam taj hrvi,pitanje! na prvostupanjskom sam sada drugi puta dobio privremeno,dal mi drugost.moze pobiti tu ocjenu i dati manje od 20% ili dal moze drugostup. dati trajno umjesto privremeno,kontinuirano ljecen od 93 Hvala!
 13. Da to je to i onda cekamo sve zajedno 5 god. Sretno s mirovinom,zelim ti da dobijes sto ti pripada...opca bi bila najbolja opcija ne?
×
×
 • Napravi novi...