Jump to content

dalmatin8

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je dalmatin8 objavio

  1. prije 2 sati , drot13 je napisao:

    Ne, ne postoji mogućnost odgode ni dogovora, a bit te kazne i je da ju osjetiš.

    Moraju ju provesti u 3 godine, ali mora početi na izvršnost.

    Za sve konkretnije ćeš ih trebati zvati...

    Evo najnovije, bio u policiji: mogućnosti odgode nema na žalost, a kazna mi kreće od 10.03.20., znači 8 radnih dana nakon mog primitka presude.

     

  2. Prije 52 minuta, drot13 je napisao:

    Za tebe vrijedi od dana kad ubace, ne može te se retrogradno kazniti ako si vozio i zaustavljen, a oni još nisu unijeli.

    Za točan datum ćeš morati kontaktirati postaju koja te sankcionirala, oni će ti jedini znati točno reći.

    Da to sam i pretpostavio, ali za mjesec dana bih trebao raditi u rent-a-caru i što sad? Postoji li možda mogućnost odgode odnosno mogućnost zamolbe ( da to odgode za 6 mjeseci )? Jer ako nisu bitni datumi presude, primitka ispada da se kazna može provesti i za godinu dana ili postoji neki rok?

  3. , drot13 je napisao:

    Za plaćanje kazne ti vrijede iznos i rokovi koji pišu u prekršajnom nalogu na koji si se žalio (znači, puni iznos, odjednom, imaš pravo plaćanja 2/3 u roku od 8 dana od kad si primio ovu presudu), a za zabranu upravljanja ćeš morati provjeravati na MUP-ovoj stranici, jer je nemoguće napamet znati točno kad će zabrana početi vrijediti. Vozačka dozvola cijelo vrijeme fizički ostaje kod tebe.

    Pozdrav, najnoviji slučaj: Znači neki dan sam dobio presudu s Visokog prekr suda u Zagrebu; sve mi je jasno, kriv sam i to je to. Jedino mi nije jasno kad počinje teći zabrana upravljanja vozilom, prekosutra istječe 8 dana od primitka presude ( primio sam je 28.02.20. ). Kad provjerim status vozačke ona još vrijedi.

    Znači kad počinje teći zabrana bez obzira na ubacivanje presude u njihov sustav; da li od dana kad oni ubace u sustav ili 8. dan od primitka presude znači po mome od 06.03.20.?

    Ako službenik u policiji recimo to ubaci tek 10.03. u sustav, da li ubacuje datum početka zabrane 10.03.20.  ili 06.03.20. kad je presuda počela vrijediti?

     

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija