Jump to content

Brigitta

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Brigitta objavio

  1. Samo da javim ako će nekom kasnije biti od pomoći, zahtjev za naknadu je prošao bez problema.
  2. Pozdrav, zanima me može li se kod sastavljanja ugovora o plodouživanju između suvlasnika zemlje (u ovom slučaju 5 suvlasnika) i plodouživatelja sastaviti jedan ugovor ili se treba za svakog suvlasnika posebno pisati?
  3. Pa i ja sam to tako protumačila sve dok nisam pitala gospođu na šalteru koja mi je dogovorila, citiram : "A ne znam, nisam baš sigurna, vi se prijavite pa ćete vidjet." Javim svakako, hvala!
  4. Jesam. Samo sto su kod razlicitih poslodavaca. I ne znam smatra li se kompletnom platnom listom za 9. mjesec ako donesem platnu listu od 1. do 15.9. od jednog poslodavca, a od 16. do 30.9. od drugog?
  5. Molim info ako netko zna. Kod zadnjeg poslodavca bit cu prijavljena mjesec i pol prije isteka ugovora na odredeno. Nakon toga bih se prijavila za naknadu za nezaposlene na koju ostvarujem pravo. Zanima me kako ce se onda racunati naknada? Idem na minimalnu ili prosjek zadnje 3 bruto place? Izmedu zadnjeg i predzadnjeg poslodavca nisam imala prekid. Kod predzadnjeg sam bila prijavljena do 15. u mjesecu, a kod zadnjeg od 16.? I ako netko zna, ide li se jos na konzultacije kod savjetnika uzivo ili sve ide preko maila/telefona?
  6. Pozdrav, može par kratkih info. Dobila sam PN za prolazak kroz crveno na koje se planiram žaliti na način da priznam sve jer mi je ovo 1.kažnjavanje. Pa samo da provjerim, prigovor ne oslovljavam na sud nego na postaju prometne policije koja mi je poslala nalog pa oni dalje šalju nadležnom sudu? I zabrana upravljanja ide nakon njihovog odgovora na moj prigovor? I ovdje u špranci prigovora gdje piše VEZA: PN PU Zagrebačke, II. PPP Zagreb, posl. pa prazno - jel se tu piše datum kad je nalog poslan ili kad ja šaljem prigovor ili je to nešto sasvim drugo?
  7. 2014. je napravljen ugovor o cesiji između banke i agencije za naplatu tako da je to to onda. Zanima me s obzirom na taj ugovor i s obzirom da mi se agencija pismeno obratila prije 2 dana bez ikakvog prijašnjeg kontakta i mog priznanja duga, prekida li išta od toga zastaru?
  8. Molim vas ako mi netko može pojasniti, dobila sam rješenje o ovrsi na temelju vjerodostojne isprave i na dnu: Rješenje je pravomoćno i ovršno Dana: 22.7.2010. U Rijeci, dana 30.7.2014. Ono što mi nije jasno je ova razlika u godinama i što predstavlja pojedini datum. Dolazi li do zastare 2020. ili 2024.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija