Jump to content

laura_

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

73 pregleda profila
  1. 1. Kad se počini više krađa ili više krađa u trgovini i to otkrije nadzor, a počinitelj je nepoznat da li snimak odmah šalju policiji i prijavljuju krađu kao: krađa počinitelj nepoznat ili čuvaju taj snimak neko vrijeme pa ga onda obrišu. i koliko treba da prođe vremena da bi ga obrisali ako ga brišu. Ukratko, kako uopće teče proces od krađe do suda. 2. A šta je sa slučajem kad nadzor ne uoči krađu, koliko se tada čuvaju snimke.
  2. Vrijednost ukradenih proizvoda je 1,063,00 kn, ali prije sedam mjeseci u drugoj trgovini istog trgovačkog lanca još oko 320,00 kn, ali za ovih 320,00 kn ne terete me. Da li ih mogu povezati ili se računa iz svake trgovine posebno. Sestru blizanku zakonski nemam, ali kroz život često mi se događa da mi se ljudi obraćaju kao da me već znaju, a ja ih nikad nisam srela.
  3. a, ako je snimka savršeno dobra, koja je najbolja odbrana za moju tvrdnju da ipak to nisam ja. ( npr. netko vrlo sličan, blizanac, dvojnik ili ...). Kakva je sudska praksa glede takve odbrane.
  4. Poštovani, ako me kamera snimi u krađi u trgovini, a nitko me ne zaustavi i legitimira ( ne traži mi osobnu iskaznicu ) na izlazu iz trgovine, da li na sudu mogu poreći da sam to ja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija