Jump to content

andro02

Korisnik
  • Broj objava

    31
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. slušala sam ovaj rok Damjanovićku, ali nije pitala ugovor o građenju. Pitala je ugovor o ostavi, posudba, zajam i to samo kako se nazivaju stranke u navedenim ugovorima, ali je puno pitala trgovačko i to samo jednog kandidata (bilo ih je dvoje).
  2. definitivno si imala puno sreće jer danas sam zvala od 7:55, a dobila sam koju minutu prije 10 sati i već je bilo popunjeno do 27.04. U tih dva sata (konstantno bez prekida sam stiskala redial!) dobila sam liniju barem dvadeset puta i nitko ne nalazi shodnim da se javi. Između ostalog prilično je iritantno (nisam iz Zagreba i na slušanje nas ide zajedno dvoje i li troje) što ne dozvoljavaju da, kad napokon dobiješ nekoga tamo, prijaviš i kolegu. Uf, danas su me baš nasekirali!
  3. ... da, najgore je što pored sve muke razmišljamo i opterećeni smo principalom i njegovom reakcijom, a pogotovo ako su prdhodnici položili iz prve (muški), pa kako ću ja kao prva žena ureda vratiti se ne položivši??????
  4. .....muka mi je od nepravnika i onih koji nikada nisu studirali, znam kako ti je jer mene u mojoj najbližoj okolini samo takvi okružuju i nemaju niti trunku razumjevanja, a da ne spominjem ono 'za dva mjeseca učenja možeš magistrirati i doktorirat', tako da je ustvari pravosudni prava sitnica!, ako se ne rastanem do pravosudnog vjerovatno neću nikad!
  5. ..ni meni se nije činilo kao čavrljanje uz kavicu, panika me napala i na slušanju, a kako će tek biti na ispitu?? Komisija je bila ok: Brežanski, Knežević, Rašo, mislim da je Đurović i Mikšić (tako nekako nisam sigurna da li je točno prezime). Bili su korektni, ali također me je šokirala količina pitanja, STRAVA Bila su tri kandidata, 2 cure koje su odlično znale i položile i dečko koji ima popravni iz gpp-a. Moram priznati da nije znao gpp-e, ali i da su njega općenito više pitali, nego njih dvije. Kako su one super znale tj. kao recitaciju, a on je isto znao samo ne tako tečno, definitivno su bili orjentirani na njega!
  6. drage kolege drago mi je što ćemo se družiti i tješiti ova 2-3 burna mjeseca!!
  7. halo kolegice Irska kakvi su dojmovi nakon prvog slušanja?
  8. ...e, kolegice Irska, definitivno nisi jedina koja se tako osjećaš, u totalnoj sam banani i još nisam počela učiti (a kad sam ti napisala da krećem od sutra?!!), radim...i radim...., trebala sam ići na učenje od sredine trećeg, ali kako stvari stoje u ured nema šanse! Jedino što sam napravila po pitanju učenja razvrstala sam si literaturu po stolu i otvorila, čini mi se,dobru skriptu iz Građanskog, tako da ću se recimo držati nje , a bit će tako i za ostale predmete, držat ću se najviše zakona i nadopunjavati samo što mi baš nije najjasnije iz skripte, a na kraju, kako preporučaju i ostale kolege, desetak dana samo po pitanjima. Stalno razmišljam kako su i drugi tako ću i ja, ali kad malo bolje razmislim KAKO ĆU TO JA????????
  9. planiram izaći na ispit isto u 6-7. mjesecu, nisam još počela učiti, ali planiram od GP-a krenuti danas ili sutra! što se tiče slušanja prijavila sam za 28.03. isto prvi put. hoćeš dobiti slobodnih dana za učenje?
  10. ne znam u kojoj si fazi s učenjem i kada izlaziš na ispit, ali si puno ispred mene, pa me zanima koliko se isplati otići na seminar i jel ti šta pomogao?
  11. naravno da me zanima još koješta....................... na koja predavanja nisi išla? nisam iz zg., pa me zanima ako slučajno znaš kakav je bio smještaj, koliko je hotel (naravno ako bude isti) udaljen od komore.....i sve drugo što znaš samo napiši!
  12. za ovaj mjesec nema odustajanja! kolega koji radi sa mnom u uredu, položio je u 9 mj. i išao je slušati čak i dva puta na jednom roku, tako da mi je bilo nestvarno da nema mjesta za 2. mj., a rok prelazi u 3 mj.
  13. čestitke kolegice! ulijevaš samopouzdanje!
  14. da malo ti je na knap da ideš u četvrtom mjesecu, jesi bila koji put slušati ispit? pokušala sam prijavit za drugi mjesec slušanje, ali nema šanse, pa sam za ponedjeljak, pošto radim, angažirala ''cijelu'' obitelj da zove Ministarstvo!
  15. kad malo razmislim, možda bi i to bilo dobro, jer planiram početkom 4. mj. u HOK na seminar, pa kad bi do tada prošla koji teži i na seminaru ih ponovila bilo bi odlično. jel išao netko od vas na seminar?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija