Jump to content

Xiantippe

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nigdje zeni niste spomenuli koliko psihijatrijsko vjestacenje kosta.
  2. Zahvaljujem. Znate li mozda kakvu kaznu ona snosi u takvom postupku ili sam ja glavni okrivljenik? 🙂
  3. Pitanje je u pocetku dovoljno jasno postavljeno, a kasnije je bilo prosireno podpitanjima. Nije bilo potrebe postavljati ovo pitanje prije samog izvrsenja nagodbe jer smo bili u korektnim odnosima. Mislim, i dalje smo, ali ja uskoro stupam u novi brak na kojeg ona ne gleda bas blagonaklono. Zato pitam ako bi ona iz osvete mozebitno nesto poduzimala. Shvacam da su vam slucajevi "zdrave" nagodbe strani i u praksi se nagledate svacega, ali mi nismo jedni od takvih. Jednostavno ona ima daleko veca primanja od mene. Naravno da i ja pridonosim, ali ne u obliku alimentacije.
  4. Moze li odgovor biti malo opsirniji? Ako ona mene tuzi, mogu li ja njoj uloziti protutuzbu? Imamo jedan i drugi dokaz da smo zajedno u tome.
  5. Uredu, hvala, jasan mi je taj dio, ali pitanje glasi: moze li bivsa ako bi htjela traziti zaostatke/stisnuti ovrhu ako je i ona sudjelovala u dogovoru? Dakle, ako cemo realno, oboje smo krivi.
  6. Poštovani, bivša supruga i ja smo se dogovorili mimo odluke suda, da ja njoj ne moram plaćati alimentaciju. Taj naš dogovor smo ovjerili kod javnog bilježnika. Može li ona ako bi ikada htjela, mene tužiti ili mi poslati ovrhu? Kako se ograditi da do toga ne dođe? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija