Jump to content

kokolo123

Korisnik
 • Broj objava

  43
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kokolo123

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

949 pregleda profila
 1. ukoliko podmirim trenutna dugovanja vidljiva u Fini, nakon toga mi banka moze opet aktivirati tu ovrhu?
 2. znači, kad ja sada podmirim svoja dugivanja u Fini, oni ce mi aktivirati tu ovrhu ako sam dobro shvatila ili? kako onda mogu utvrditi svoje dugovanje? u banci?
 3. poštovani, otvorila sam uslugu e gramani i u e blokade imam uvid u sve ovrsne predmete osim jednog, kredita po kojem sam blokirana od 2013 god. planiram dogovorno zatvoriti svoja dugovanja a njega ne nalazim za kojeg sam smatrala da je najveci iznos. jeli moguće da je otišao u zastaru?
 4. kokolo123

  skrbnistvo

  ta prilagodba bi trajala 3 dana, jer je tata rekao da dolazi u 10 mj i tada bi beba imala 10 mj.
 5. kokolo123

  skrbnistvo

  sastanak je prošao da je tata potpisao prilagodbu djeteta kad drugi puta dode s broda u prisustvu moje majke i da cu ja u to vrijeme napustati dom. situacija je iduca, moj tata je pao i slomio obe ruke te napukao lumbardni kraljezak, jucer, i zbog te situacije moja mama ne moze brinuti o bebici i mojem ocu i raditi prilagodbu sada, a tata se javio da je krenuo na put i da mu je istekao lijecnicki te bi sada nastavio s aplanom. mene zanima ako u zapisniku stoji kada drugi puta dode u zadar da li sam sada duzna se pridrzavati plana?
 6. molila bi nekoga odgovor
 7. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  hvala na odgovorima G-man
 8. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  znači on to zadrzi a ja za to odgovaram?
 9. bila sam u sličnoj situaciji, kazna mi se pokusavala uruciti na adresu starog prebivališta, kada sam nakon 2 godine išla prijaviti boraviste u PP imala sam raspisanu potragu.
 10. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  u ŽDO ne mogu to dobiti? mogu li nekoga opunomočiti za to? i trebam neki broj spisa? gdje cu to nabaviti?
 11. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  pisanim putem? ima neka špranca za to?
 12. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  kako to mogu saznati?
 13. Poštovani, u 11 mjesecu 2019 priznala sam iznudu u PU. u toj iznudi oštečenik je otac mog djeteta starog 5 ipol mjeseci. u czzs immao plan o zajedničkom skrbništvu po kojem on ima pravo viđanja djeteta svaki dan na mojoj adresi od 15-18 sati, svakodnevnu komunikaciju usmeno, tel ili sms, zajedničko odlučivanje o zdrv, stanju djeteta i iznos alimentacije. rješenje nije pravomoćno jer ga nije predigao uopće još uvijek. tata je zatrazio sastanak pred pravnicom u czzs po pitanu vidanja jer ne zeli djete vidati na mojoj adresi, već ju odvediti van stana, što sam odbila jer djete ga
 14. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  nije bilo snimljeno kamerom. samo sam u sobi oznijela svoje priznanje dvijema sluzbenicama.
×
×
 • Napravi novi...