Jump to content

kokolo123

Korisnik
  • Broj objava

    43
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

1618 pregleda profila
  1. ukoliko podmirim trenutna dugovanja vidljiva u Fini, nakon toga mi banka moze opet aktivirati tu ovrhu?
  2. znači, kad ja sada podmirim svoja dugivanja u Fini, oni ce mi aktivirati tu ovrhu ako sam dobro shvatila ili? kako onda mogu utvrditi svoje dugovanje? u banci?
  3. poštovani, otvorila sam uslugu e gramani i u e blokade imam uvid u sve ovrsne predmete osim jednog, kredita po kojem sam blokirana od 2013 god. planiram dogovorno zatvoriti svoja dugovanja a njega ne nalazim za kojeg sam smatrala da je najveci iznos. jeli moguće da je otišao u zastaru?
  4. ta prilagodba bi trajala 3 dana, jer je tata rekao da dolazi u 10 mj i tada bi beba imala 10 mj.
  5. sastanak je prošao da je tata potpisao prilagodbu djeteta kad drugi puta dode s broda u prisustvu moje majke i da cu ja u to vrijeme napustati dom. situacija je iduca, moj tata je pao i slomio obe ruke te napukao lumbardni kraljezak, jucer, i zbog te situacije moja mama ne moze brinuti o bebici i mojem ocu i raditi prilagodbu sada, a tata se javio da je krenuo na put i da mu je istekao lijecnicki te bi sada nastavio s aplanom. mene zanima ako u zapisniku stoji kada drugi puta dode u zadar da li sam sada duzna se pridrzavati plana?
  6. znači on to zadrzi a ja za to odgovaram?
  7. bila sam u sličnoj situaciji, kazna mi se pokusavala uruciti na adresu starog prebivališta, kada sam nakon 2 godine išla prijaviti boraviste u PP imala sam raspisanu potragu.
  8. u ŽDO ne mogu to dobiti? mogu li nekoga opunomočiti za to? i trebam neki broj spisa? gdje cu to nabaviti? zanima me da li novce koji su iznudeni od trece strane a zavrsili su kod oca mog djeteta, njegovu kucu i tvrtku, mogu pravni putem traziti natrag od njega nakon raskida veze? radije bi ih vratila oštenoj strani ako dode do spora.
  9. pisanim putem? ima neka špranca za to?
  10. Poštovani, u 11 mjesecu 2019 priznala sam iznudu u PU. u toj iznudi oštečenik je otac mog djeteta starog 5 ipol mjeseci. u czzs immao plan o zajedničkom skrbništvu po kojem on ima pravo viđanja djeteta svaki dan na mojoj adresi od 15-18 sati, svakodnevnu komunikaciju usmeno, tel ili sms, zajedničko odlučivanje o zdrv, stanju djeteta i iznos alimentacije. rješenje nije pravomoćno jer ga nije predigao uopće još uvijek. tata je zatrazio sastanak pred pravnicom u czzs po pitanu vidanja jer ne zeli djete vidati na mojoj adresi, već ju odvediti van stana, što sam odbila jer djete ga ne poznaje inače je ponorac i djete ga nije vidjelo 3 mjeseca i jako plače kad ode kod nepoznate osobe, 3 dana nije dosao na adresu niti danas kod dr. izmedu redaka mi govori da je zatrazio zabranu pristupa na temelju te iznude i maltretiranja u svadama koje su u nasem whatsapp razgovoru. tu nema prijetnji već svađa, gdje sam mu u afektu napisla mozda koju uvredu. u czzs zeli da promjenimo plan za vidanje, te da se komunikacija prebaci na njegovu majku, kao i odluke dok nije doma oko zdravlja, što nipošto ne želim. ukoliko je stvarno kako govori, dali je istina da preko centra moze ishodovati zabranu prilaska i komunikacije u trajanju 8 dana, i da sam sutra prisljena onda mijenjati plan, te da li mogu zahtjevati da to bude moja majka a ne njegova? govori da on na proputovanjima nema signala i da on nece biti dostupan za komunikaciju. ukoliko je to stvarno tako zar je svarno moguće da cu tu komunikaciju morati imati sa njegovom mamom? lp
  11. nije bilo snimljeno kamerom. samo sam u sobi oznijela svoje priznanje dvijema sluzbenicama.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija