Jump to content

kokolo123

Korisnik
 • Broj objava

  39
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kokolo123

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

404 pregleda profila
 1. kokolo123

  skrbnistvo

  ta prilagodba bi trajala 3 dana, jer je tata rekao da dolazi u 10 mj i tada bi beba imala 10 mj.
 2. kokolo123

  skrbnistvo

  sastanak je prošao da je tata potpisao prilagodbu djeteta kad drugi puta dode s broda u prisustvu moje majke i da cu ja u to vrijeme napustati dom. situacija je iduca, moj tata je pao i slomio obe ruke te napukao lumbardni kraljezak, jucer, i zbog te situacije moja mama ne moze brinuti o bebici i mojem ocu i raditi prilagodbu sada, a tata se javio da je krenuo na put i da mu je istekao lijecnicki te bi sada nastavio s aplanom. mene zanima ako u zapisniku stoji kada drugi puta dode u zadar da li sam sada duzna se pridrzavati plana?
 3. molila bi nekoga odgovor
 4. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  hvala na odgovorima G-man
 5. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  znači on to zadrzi a ja za to odgovaram?
 6. bila sam u sličnoj situaciji, kazna mi se pokusavala uruciti na adresu starog prebivališta, kada sam nakon 2 godine išla prijaviti boraviste u PP imala sam raspisanu potragu.
 7. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  u ŽDO ne mogu to dobiti? mogu li nekoga opunomočiti za to? i trebam neki broj spisa? gdje cu to nabaviti?
 8. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  pisanim putem? ima neka špranca za to?
 9. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  kako to mogu saznati?
 10. Poštovani, u 11 mjesecu 2019 priznala sam iznudu u PU. u toj iznudi oštečenik je otac mog djeteta starog 5 ipol mjeseci. u czzs immao plan o zajedničkom skrbništvu po kojem on ima pravo viđanja djeteta svaki dan na mojoj adresi od 15-18 sati, svakodnevnu komunikaciju usmeno, tel ili sms, zajedničko odlučivanje o zdrv, stanju djeteta i iznos alimentacije. rješenje nije pravomoćno jer ga nije predigao uopće još uvijek. tata je zatrazio sastanak pred pravnicom u czzs po pitanu vidanja jer ne zeli djete vidati na mojoj adresi, već ju odvediti van stana, što sam odbila jer djete ga ne poznaje inače je ponorac i djete ga nije vidjelo 3 mjeseca i jako plače kad ode kod nepoznate osobe, 3 dana nije dosao na adresu niti danas kod dr. izmedu redaka mi govori da je zatrazio zabranu pristupa na temelju te iznude i maltretiranja u svadama koje su u nasem whatsapp razgovoru. tu nema prijetnji već svađa, gdje sam mu u afektu napisla mozda koju uvredu. u czzs zeli da promjenimo plan za vidanje, te da se komunikacija prebaci na njegovu majku, kao i odluke dok nije doma oko zdravlja, što nipošto ne želim. ukoliko je stvarno kako govori, dali je istina da preko centra moze ishodovati zabranu prilaska i komunikacije u trajanju 8 dana, i da sam sutra prisljena onda mijenjati plan, te da li mogu zahtjevati da to bude moja majka a ne njegova? govori da on na proputovanjima nema signala i da on nece biti dostupan za komunikaciju. ukoliko je to stvarno tako zar je svarno moguće da cu tu komunikaciju morati imati sa njegovom mamom? lp
 11. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  nije bilo snimljeno kamerom. samo sam u sobi oznijela svoje priznanje dvijema sluzbenicama.
 12. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  svojevoljno sam priznala svoje nedjelo i rekla sve u PU, čak me nisu ni saslušali do kraja, jer je bilo pri kraju im randog vremnea očito, te su rekli da detalje uvijek i ako imam još za reći mogu iznijeti preg kamerama kada za to budem pozvana. prosli je skoro 7 mj od tada, nitko me nije pozvao kao ni moje roditelje koji su navedeni kao osobe koje su u tom trenutku upoznate sa zlodjelom, i gdje je i njima receno da ce biti pozvani na razgovor, nikada nisu. oštečena osoba me uznemirava mailovima, prijeti podizanjem privatne tuzbe itd.....o tome sam kontaktirala odvjetnika i ukiliko se poruke nastave ceka samo moje zeleno svjetlo da krenemo sa prijedlogom prema sudu ili upozorenje ostecenom, ali prije toga bih htjela znati u kojem je stadiju slučaj. Ne želim stvarati troškove odvjetnika ako ih trenutno za to nemam potrebu stvarati.
 13. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  dakle osoba koja je počinila nema pojma u kojem je stadiju njen lsučaj, sve dok ne bude podignuta optužba ili ista odbačena ? ž
 14. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  znači osoba koja je počinila zlodjelo ne?
 15. kokolo123

  Iznuda i prijetnja

  tko to moze kontaktirati DORH i na koji način?
×
×
 • Napravi novi...