Jump to content

kokolo123

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kokolo123

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. kokolo123

  skrbnistvo

  pa i radi se o tome da sam ja na raspolaganju, a on to iskoristava. u 15 dana vidio je bebu svega nekoliko sati. ili ne dode kako kaze, ili dode na svoju ruku kako on to zeli itd.
 2. kokolo123

  skrbnistvo

  pa ovo vrijeme kad je kuci tako se ponaša. da rekla sam mu da poštuje dogovor. oglušio se na to. baka vida djete, zanima me ukoliko to vidanje svedem na 1 tjedno ili 1 u 10 dana, da li je to dovoljno? koje su prakse koliko bake dobiju pravo na vidanje?
 3. kokolo123

  skrbnistvo

  pozdrav, u czsc smo dogovorili plan viđanja djeteta koje sada ima 2 mjeseca, u planu je navedeno da ce otac kada je kuci jer je pomorac djete moći vidati na mojoj adresi svaki dan od 15-18 sati. On je bio kući 15 dana, i djete nije viđao po tom planu, naime došao bi kako je njega volja, bez najave ili bi čak rekao da ce doci, ja bi ostajala kuci sa djetetom jer je tako rekao i onda ne bi dosao niti se javio da ne dolazi. zanime me šo mi je činiti po tom pianju da seon pridržava tog plana. Također me zanima koliko prava ima njegova majka dok njega nema viđati djete? za sada ga viđa u dogovoru sa mnom kada želi, ali iskreno ne gleda mi se ona svaki dan u mojoj kući.
 4. kokolo123

  sms

  a kako da vratim podatke na racunalo sa google racuna tj diska?
 5. poštovani, trebam roditi za mjesec dana, gdje otac djeteta ce traziti dokazivanje očinstva, ali kao do tada priznaje da je njegovo. zanima me pri rodenju kada najranije on moze bebu odvoditi kod sebe i na koliko a ne provoditi vrijeme u mom zivotnom prostoru? takoder me zanima visina alimentacije koju mi je duzan plaćati?
 6. Poštovani, zanima me kako mogu vratiti izbisane sms poruke od prije 5 do 6 dana?
 7. postovani, da li tu mogu zatraziti odvjetnika po sluzbenoj duznosti ili mi ga se mora dodjeliti na sudu?
 8. postovani, ukoliko je ukljucen otac djeteta, ako je on oštecenik da li mi u tom sucaju moze uzeti skrbnistvo?
 9. zanima me kod priznjanja kazenog djela iznude koliko vremena treba proci da se ispitaju scvi navedeni sudionici i pokrene postupak? takoder sam trudn ai zanima me ukoliko dode do osude da li gubim skrbnistvo nad djetetom?
×
×
 • Napravi novi...