Jump to content

Linas

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Linas objavio

  1. Dobar dan, zanima me ima li tko informaciju od kada pocinje teći kazna zabrane upravljanja kategorijom na mjesec dana? Decko je dobio kaznu 3 000kn i mjesec dana zabrane voznje C kategorije, ali od kada pocinje tih mjesec dana? Od dana placanja kazne ili? Kada je dobio kaznu za B kategoriju 4 000kn i mjesec dana bez B kategorije, 9og je platio kaznu i do 9 iduci mj je kao tih mj dana, tj to je onda i vise od mjesec dana ali u redu....
  2. aha samo ta kategorija u redu puno hvala malo me smirila ta informacija
  3. ajoj..... a koliko se ceka otp na neko rijesenje il da to stupi na snagu, prvi puta ne kao zalba nego prvo rijesenje i uzima se samo kategorija na kojoj je prekršaj napravljen zar ne?
  4. Postovanje, moze li mi tko pomoci s informacijama? Znaci, decko je jucer na poslu vjerojatno pozurio na žuto svijetlo i tako prosao kad se upalilo crveno, i za njim odma policajac na motoru, i uzeo podatke, zapisao registraciju kamiona, rekao da je kazna od 3 000 do 7 000kn, 3 kaznena boda, oduzimanje vozacke na mj dana.... da li bi to stvarno tako bilo ili bi ipak bili blazi posto nikad nije bio kaznjavan niiti nista?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija