Jump to content

MrM1997

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    MrM1997 je reagirao na Borbena7 u Pomoc oko ocinstva   
    Zato što dijete ima pravo na roditelja, a roditelj pravo na svoje dijete. I ukoliko postoji i najmanja mogućnost da je osoba tom djetetu otac, tada je i više nego prijeko potrebno utvrditi stvarno stanje,istinu, a ne živjeti u lažima koje će kasnije imati nesagledive posljedice za dijete koje jedino u ovoj priči nije ništa krivo.
    Ukoliko dobije samo račun za troškove postupka uz njega će dobiti i mir sa spoznajom da sigurno nije otac. A ukoliko dobije obvezu na ime uzdržavanja tzv. alimentaciju s njom će dobiti pravo na susrete i viđanja, odnosno na izgradnju odnosa sa svojim djetetom i pravo da bude roditelj u punom smislu te riječi.
    Slažem se da u ovoj situaciji istina nema cijenu. I nemojte odlagati rješavanje, što prije se u to upustite i onda sukladno rezultatima krenite dalje. Ukoliko je dijete Vaše, ono Vas treba sada i ovdje, a ne za 10-ak ili 20-ak godina, tada će biti kasno.
  2. Sviđa mi se
    MrM1997 je dobio reakciju od Borbena7 u Pomoc oko ocinstva   
    Felix kakvav je ovaj tvoj odgovor........sanse su 90 posto da jesu moja..cak i vise..stavi sebe u situaciju prije nego pises gluposti..da ja samo tako odustanem od moje djece ?ja neznam dal citas sto pise a i na novac se nemoze gledat u ovoj situaciji dajem i duplo ako treba da se to rjesi ..dal bi ti samo se okrenuo?? Ako bi onda nemas sto komentirat ovdje..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija