Jump to content

blokirana_prvi_put

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O blokirana_prvi_put

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. a ovrsni postupak je navodno pokrenut u 10 mj 2019god.
 2. receno mi je samo za racun iz 2019 godine, moze samo biti racun u razdoblju od 1.1.2019 do 1.5.2019 jer sam od 1.5.2019 presla na eon.
 3. npr da nikad nisam dobila opomenu, da mi ove godine kad sam ponovo presla na hep tad nisu rekli nista o tom nekom dugovanju? postu bi preuzela da mi je bila dostavljena, niti je ikad bio ostavljen papiric od postara? neznam tko.je tu zakazao ali namjerno sigurno nisam preuzela postu? na internetu sam nasla clanak da racuni od struje, vode i sl nakon 1god mogu ici u zastaru ako se sami pozovemo na to?
 4. javni biljeznik je rekao da je na oglasnoj ploci dostavljeno to rjesenje. mene samo zanima kako sad da se zalim, kao sto bi se zalila da sam dobila rjesenje i imala rok 8 dana?
 5. prije nekoliko dana vidim racun mi u blokadi(primam samo obiteljsku mirovinu), na fini kazu ovrha od HEPA. Nikad od njih dobila ni opomenu ni rjesenje o ovrsi, nista. prosle godine u 5mj raskidam ugovor s hepom i prelazim na Eon, dogovaram s hepom telefonski sto sve trebam za raskid i nitko tada ne spominje nikakav dug. Ove godine u 6mj ipak se odlucim opet vratiti na Hep jer mi Eon nije bio povoljniji, opet kontaktiram Hep objasne sto sve trebam i ni tad nitko ne spominje nikakav dug. pocetkom 10og mjeseca dolazi obracun, nove uplatnice, i cak da sam u pretplati neki 30ak kn
×
×
 • Napravi novi...