Jump to content

blokirana_prvi_put

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je blokirana_prvi_put objavio

  1. Pozdrav. molim pomoc... Fina mi je poslala poziv za Jednostavni postupak stecaja potrosaca, da se ocitujem dali sam suglasna ili nisam. Dug mi je 19 000 kn. Ako se izjasnim da sam suglasna, moram dostavit popis imovine, ja od imovine nemam bas nista, niti auto na sebi, ma bas nista. osim obiteljske mirovine na pok.muza od 1600kn, od koje mi se vec uzima 1/4 za ovrhu. Sad mene zanima ako se ja izjasnim da sam suglasna, sto onda se tad dogadja, od cega ce se oni naplatit ? Malo mi je nejasno s obzirom da nemam imovine na svoje ime osim te mirovine. A ako se izjasnim da nisam suglasna, pretpostavljam da onda moj dug ostaje kao i do sada, ili? Hvala puno na odgovorima 😉
  2. a ovrsni postupak je navodno pokrenut u 10 mj 2019god.
  3. receno mi je samo za racun iz 2019 godine, moze samo biti racun u razdoblju od 1.1.2019 do 1.5.2019 jer sam od 1.5.2019 presla na eon.
  4. npr da nikad nisam dobila opomenu, da mi ove godine kad sam ponovo presla na hep tad nisu rekli nista o tom nekom dugovanju? postu bi preuzela da mi je bila dostavljena, niti je ikad bio ostavljen papiric od postara? neznam tko.je tu zakazao ali namjerno sigurno nisam preuzela postu? na internetu sam nasla clanak da racuni od struje, vode i sl nakon 1god mogu ici u zastaru ako se sami pozovemo na to?
  5. javni biljeznik je rekao da je na oglasnoj ploci dostavljeno to rjesenje. mene samo zanima kako sad da se zalim, kao sto bi se zalila da sam dobila rjesenje i imala rok 8 dana?
  6. prije nekoliko dana vidim racun mi u blokadi(primam samo obiteljsku mirovinu), na fini kazu ovrha od HEPA. Nikad od njih dobila ni opomenu ni rjesenje o ovrsi, nista. prosle godine u 5mj raskidam ugovor s hepom i prelazim na Eon, dogovaram s hepom telefonski sto sve trebam za raskid i nitko tada ne spominje nikakav dug. Ove godine u 6mj ipak se odlucim opet vratiti na Hep jer mi Eon nije bio povoljniji, opet kontaktiram Hep objasne sto sve trebam i ni tad nitko ne spominje nikakav dug. pocetkom 10og mjeseca dolazi obracun, nove uplatnice, i cak da sam u pretplati neki 30ak kn. nakon soka na fini, oni mi daju ime javnog biljeznika koji.je izdao rjesenje koje ja nikad nism dobila, oni tvrde neki dug iz 2019god. od hepa ne dobivam jos nikakav odgovor jer samo pisanim putem mogu dobitit takve informacije. kako i kome da se zalim kad nemam rjesenja, na fini kazu da jos nije.pravomocno? imam li ikakve sanse za bilo kakvu tuzbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija