Jump to content

luka323

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O luka323

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Jel moguće preko egradana potpisati da poziv za sud ili presuda dolazi doma isključivo preko e-maila? Vidim da postoji neka opcija ali nisam siguran kako to funkcionira.
 2. Dobio sam poziv da se moram javiti u policijsku postaju radi vlastoručnog potpisivanja prigovora. Jel moguće da me zovu zato što se nisam potpisao na prigovor? Ima moje ime, ali potpisa nema kada sam predavao prigovor.
 3. tj. ovo tu: Protiv ovog rješenja podnosim prigovor protiv izrečene novčane kazne u iznosu od 10000 kn (deset tisuća kuna) jer smatram da je prevelika s obzirom na financijsku situaciju u kojoj se nalazim. Trenutno sam ne zaposlen i živim s roditeljima. Prošle godine sam završio fakultet, zbog epidemiološke i teške ekonomske situacije nisam uspio pronaći posao te nemam nikakva redovna primanja. Jedini izvor financija su mi roditelji, prijavljen sam na burzu na kojoj nemam uvjete za dobivanje bilo kakve novčane naknade. Nakon što su me zaustavili policijski službenici prilikom pregle
 4. jel ovo dobar primjer žalbe s obzirom da sam već jednom uhvaćen? Da ubacim da sam uspješno obavio prvu prekršajnu mjeru a to je bilo testiranje na mokraću ili da to ne stavljam u žalbu?
 5. i da koristim ovaj predložak ? ako dobro vidim, to je za prekršaje kojima je kazna iznad 2000 kn.
 6. to su i policajci rekli. nego, kako da budem siguran da poštar isključivo meni u ruke da poštu a ne tati kao i prvi puta? da mu kažem prije da me nazove ili kako?
 7. Pozdrav Isprike unaprijed ako postoji već ova tema. Ukratko, prije godinu dana sam osuđen na liječenje od ovisnosti (čitaj: razgovori te testiranje na mokraću; na to sam odlazio redovno te sam s time dobro prošao) Opet me policajac uhvatio s 0,5 grama koje sam dobrovoljno predao te piše da je kazna sada 10 000kn + 500kn troškova. Imam još 5 radnih dana za podnositi žalbu. Kakve su šanse za smanjenjem novčane kazne s obzirom da sam nezaposlen i nedavno završio fakultet? Bonus: život s roditeljima koji su jako netolerantni prema tome te nije najugodnija situacija. Ovo
×
×
 • Napravi novi...