Jump to content

Mamaja22

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mamaja22 objavio

  1. Za pocetak dali se mogu negdje sam raspitati o mogucnosti gradnje ili moram bas odmah projektanta uzet?
  2. Poštovani..vlasnik sam stana u prizemlju zgrade koja ima samo 3 stana u zgradi..kao sto sam napisao moj stan je u prizemlju.Vlasnik sam i dvorista od nekuh 28m2 uz sami stan koji mi trenutno sluzi kao dvoriste. Zanima me dali bi imao pravo taj dio dvorista ozidati i napraviti jos jednu prostoriju..to bi mi bila blagavaona... Dali je to zakonski izvedivo i dopusteno? Da napomenem da bi dogradnjom dosao do same međe sa drugom zgradom koja je od moje međe udaljena 3m Na taj zid koji bi gradio naravno nebi stavio prozore jer znam da to nije dopusteno..pošto bi se priblizio skrou međi .Zanima me sta bi sve trebao pribaviti od papirologije za pocetak hradnje
  3. Ne pise nista,samo da su suglasni po odredjenim clancima iz kolektivnog ugovora..nista se drugo ne navodi Pretpostavljam da bi trebao ostati na neodredjeno,jer je samo premjestaj..
  4. Postovani,ako prelazim iz jedne u drugu bolnicu,a u prvoj sam imala ugovor na neodredeno,dali se to prenosi i u drugu ustanovu,tj dali i tam dobivam na neodredjeno..posto je rijec o premjestaju.. suglasnost sam dobila iz obje ustanove
  5. Postovani,koja je procedura kod premjestaja iz jedne u drugu bolnicu..pise u kolektivnom ugovoru da treba pisana suglasnost radnika,te suglasnost trenutnog i novog poslodavca? Po kojem principu to ide? Tko kome treba prvo napisati suglasnost?
  6. Bolovanje nije prekidano..i dalje sam na bolovanju.. radim u javnoj sluzbi,.znaci po tom kolektivnom se gleda Jel onda mogu odmah predat zahtjev pocetkom godine? Ovo pise u kolektivnom Članak 62. 1. Zaposlenik ima pravo na pomoć u slučaju: – bolovanja u neprekidnom trajanju dužem od 90 dana – jednom godišnje u visini jedne proračunske osnovice; – nastanka invalidnosti zaposlenika, malodobne djece ili supružnika zaposlenika – u visini jedne proračunske osnovice; – rođenja ili posvojenja svakog djeteta u visini 50% jedne proračunske osnovice.
  7. Postovani..u 3 mj mi je isplacena naknada za bolovanje dulje od 90 dana..ja sam i dalje na bolovanju..dali odmah u sjecnju 2021 mogu trazit ponovno naknadu ali za 2021 g.. jer sam i dalje na bolovanju..ili mora proci 90 dana bolovanja u 2021.g ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija