Jump to content

Wpil

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dozvoljeno je posjedovati oružje D kategorije, ali što je s upotrebom istog, u mom slučaju to je suzavac ili ti ga pepper spray, smijem li ga iskoristiti za obranu
  2. Ukratko zbog prekrsajnog postupka zbog dogadaja iz 2020. dobio sam ove godine krajem drugog mjeseca poziv na sud na datum 7.3.2023., danas sam slucajno usao u egradani i vidio da imam poruka za doticni postupak, ugl. mogu pristupiti cijelom slucaju preko egradani stranice, tamo stoji da se sud odrzao 7.3.2022. i da nisam nazocio i da nisam obrazlozio svoje nenazocenje, takoder pise da sam poziv uredno primio, sto i jesam ali za iducu godinu, tocnije 7.3.2023., na taj datum stoji da je "iduce sudenje" sto mi je raditi mogu li ja sad njih tuzit
  3. Prije koji dan sam isao autobusom i morao preci granicu u neumu, policajac je usao u autobus i izvukao mene i jos dva momka, pretresao nas, mene je ostavio pitao me jesam li voljan uraditi test na opojna sredstva, rekao sam da jesam, zatim je rekao kao da test pokaziva zadnjih mjesec dana, onda sam rekao da ipak ne bih, pa me kroz razgovor pitao par pitanja o tome sto sam konzumirao, dovrsio je pretres, naveo me da se skinem, uglavnom moje pitanje je mogu li dobiti ikakvu kaznu na kucnu adresu jer sam se odbio testirati?
  4. Aha, znaci zapravo imam nekakav "dosje"? Ako trazim potvrdu o nekaznjavanju, ulazi li taj prekrsaj u to?
  5. Imam prekrsajnu prijavu zbog ometanja sluzbene osobe u postupku i vrjedanja sluzbene osobe raznim pogrdnim rjecima, jos nisam dobio poziv na sud, zanima me nakon sudenja ide li taj prekrsaj u zastaru nakon nekog vremena ili ce mi ostat u nekom "dosjeu", takoder me zanima ako ne dobijem poziv na sud u roku godinu dana, je li tada prekrsaj isto ide u zastaru i poziv na sud nikad necu dobiti?
  6. To je vrlo vjerojatno, ali opet to nije direktno zbog mene
  7. Bio sam alkotestiran na postaji, 0,00 Uglavnom, proslo je ponoca, a kod nas u lokalu je bio gazda lokala pored, dosla je policija htjeli su ga privesti jer kao nije smio biti u lokalu i bio je alkoholiziran, zatim su ga privodili ispred kafica, uz moje prijatelje koji su ga branili, nakon sto su prvo posli u njegov lokal, zbog toga je i nastupilo vrjedanje Sve ovo sto ste naveli gore da lokalu ne moze nista biti zbog mene i dalje stoji?
  8. Ukratko radio sam u jednom kaficu i nakon radnog vremena ispred kafica, zbog dogadaja koji se zbio u kaficu, sam vrjedao policiju na kraju sam priveden i dobio prekrsajnu prijavu, zanima me kakvu kaznu kafic moze dobit tu zbog mene, gazda mi govori da jos uvijek cekaju nekakvu prijavu, proslo je mjesec i koji tjedan od toga.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija