Jump to content

MM2306

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je MM2306 objavio

  1. Objasnili su ovako da poslodavac mora napisati reklamaciju banci a banka kaže da nema ništa sa time nego fina to mora riješiti a kad se dođe u finu čovjek na šalteru kaže to banka mora riješiti a novci otišli ovrhovoditelju a poslodavac je drugi dan odmah ujutro ispunio obrazac da se jedan dio novaca prebaci na blokirani i jedan dio na zaštićeni račun djelatnik kaže da se to ne može napraviti i pustio je da novci odu ovrhovoditelju.

  2. prije 28 minuta, Borbena7 je napisao:

    A je li dug stvarno otplaćeni ili je prvi ovrhovoditelj taj koji Vam je nakon ustupa dao potvrdu da prema Vama više nema potraživanja?

    Imam potvrdu da je dug otplaćen i da nema potraživanja prema meni to mi je dao prvi ovrhovoditelj.

  3. Dobar dan imam pitanje u vezi ovrhe jel moguće ako se plati dug i dobio sam potvrdu da je dug otplaćen a ovrhovoditelj je rekao da nisam više dužan a danas me zvala agencija za naplatu potraživanja da sam njima dužan a ne ovrhovoditelju jel moguće to i šta napraviti i poduzeti po tom pitanju. Danas sam zvao finu i išao kasnije osobno provjeriti provjerili su da ovrha nije povućena iako je dug otplaćen 10.11.2021 i da je promijenjen ovrhovoditelj sad je agencija za naplatu potraživanja i šta napraviti. 

  4. Dobro večer imam pitanje u vezi otkaza o radu poslodavac me je odjavio za mirovinskog i zdravstvenog osiguranja bez da sam potpisao otkaz o radu ugovor sam imao na neodređeno vrijeme jel to moguće da napravi poslodavac ili ne smije to napraviti. 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija