Jump to content

Ana74

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Fina je obavijestila poslodavca da se radi o alimentaciji.
  2. Ovrha je provedena putem fine ,ali poslodavac skida samo 1/4. U tome je problem.
  3. Bivši suprug ima ovrhu radi alimentacije, no kako često mjenja poslodavce svaki od njih drugačije skida s plaće odnosno 1/4 najčešće i tu nastaje problem .jer to je ovrha za uzdržavanje djeteta i rečeno mi je da ide više. Neto plaća 560eu plus dnevnice , koje se ne računaju. Poslodavac ne sluša, šta napraviti?
  4. Poštovani ,jel ima neko neki primjer tabularne izjave ,kako bi trebala izgledati, radi se o kupnji kuće preko stambenog kredita ,a jedan dio je isplaćen direktno od kupca.Ne znam kako bi to sročila i šta treba sve navest. Hvala puno.
  5. Bivši je promjenio firmu i otad mu ovrsavaju 1/4 plaće za alimentaciju . Išla sam u finu i oni su obavijestili poslodavca da moraju skidati po članku A4, sto znači 3/4. Poslodavac ne radi u skladu sa zakonom pa me zanima na koji način da mu skrenem paznju na to i koje su sankcije za njega ako ne postupa po zakonu. Mozda neki obrazac za prijavu ...ali prvo bi htjela mirnijim putem pa ako nejde onda prijava ili ?
  6. Bila na fini, oni su sve odradili kako treba, sto znači da poslodavac ne postupa po zakonu, članku A4. Koje su sankcije poslodavcu radi toga?
  7. Ovo je čisto zaobilazenje zakona, sigurno če vozit šleper mjesec dana po evropi za 3200kn...pa ko je tu lud?
  8. tu bi jedino nastradala njegova majka od srčanog udara jer on je predebelokožan ! ode na put i nema ga po mjesec dana i zivo mu se fučka. do nedavno su mi dolazile i ovrhe na rezije iz te kuće ( sve bilo na moje ime ) , tako da samo gleda kako mene financijski ugnjetavat i uništit. meni je cilj da djeca i ja imamo mjesecno dovoljno za prezivjet mjesec a to bez te minimalne alimentacije uz taj kredit koji imam nismo u mogucnosti.
  9. jedina pokretnina što vrijedi je taj auto, ostalo u kući je nula bodova, imao je i dio te kuće u kojoj još zive ali je i to prodao. novac naravno nije u banci. prije će se on riješit auta nek ovrhovoditelji uspiju doći.
  10. ima auto ali nije na njegovo ime, stavio ga na mamu bas radi mene. Zivi s mamom.
  11. Pokrenula sam ovrhu na fini jer bivši ništa nije plaćao. Do pokretanja te ovrhe čekala sam cca 2god i sad on plaća ustvari dug i na fini mu je svaki mjesec više manje isti dug jer ustvari plaća zaostatke a ne i redovnu alimentaciju za tekući mjesec.uglavnom, iznosi su bili otprilike slični iznosu redovne alimentacije,ali dug se ne smanjuje. E sad je on promjenio firmu i dogovorio minimalnu prijavu (3200kn) i meni sjeda četvrtina te prijave ( 800kn), što ne pokriva alimentaciju ni za jedno dijete. Sudskom presudom odredena je alimentacija od 2600kn. I to sam trazila minimum. To je za dvoje djece. Njegova primanja su otprilike 1500-2000 eu , sto ja ne mogu dokazat, radi se o dnevnicama koje vjerojatno dobije na ruke ili na neki drugi račun koji nije pod blokadom ili nekom drugom šifrom.Vozi špediciju i rijetko je tu.Kome bi se mogla obratit za pomoć, kako to riješit? problem je i to što mi je ostao i kredit iz braka koji za koji su mi rekli da nije bracna stecevina tako da ga sama otplacujem a rata je dosta velika.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija