Jump to content

Rodman65

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Rodman65 objavio

  1. U rujnu bio na vještačenju. 03.12.-og sam dobio pozitivno riješenje. Iz prof. u opću nesposobnost. Iskreno nisam se nadao. 800 kuna mirovina ide gore. Ja sam nakon puno godina riješio sva prava koja me zakonom pripadaju a to želim i svim drugim Veteranima-Dragovoljcima. Poštovani prof Pozitivno mi je riješeno na komisiji. Ide trajna nesposobnost. Izracun koji ste mi onda tu dali je u lipu pogodio. 800 kuna više. Hvala na savjetima i želim da i svi uspiju ostvariti prava koja ih pripadaju. Samo upornost.L.P.
  2. I trebao bi biti sretan. Vidim da je dosta suboraca nezadovoljno ( s razlogom) s dobivenim dionicama. Na moj udio od 18.500 na današnji dan je vrijednost 20.500. Sad aj budi pametan na cilo ovo ludilo. Sutra se može sve urušiti. Rađe bi uzeo i ovo jer teško da će još znatno rasti.
  3. Evo ja dannas dobio kuvertu s riješenjem o dobivanju dionica. HRVI 20%. Za divno čudo 80% od Atlantske plovidbe koja dobro kotira.
  4. Sve što si naveo sam prošao i dokumentacije nažalost ne fali . Zato sam i dobio takav odgovor.
  5. S obzirom protoka vremena u mirovini po profesionalnoj nesposobnosti a to je sad več 10 godina i s činjenicom da sam prije 3 godine odbijen + riješenje HRVI trajno koje također prilažem u ovom postupku. To mi je službenik u odjelu za Branitelje na mirovinskom rekao. Po njegovim riječima ovakvi slučajevi se riješavaju pozitivno. Tu veliku ulogu sada igra HRVI trajno što onda nisam imao te što drugi put izlazim pred komisiju. Naravno....ne radujem se unaprijed.👍
  6. Bili ste u pravu. Nalaze od zadnjeg izlaska pred komisiju , riješenje o statusu HRVI i predati na protokol. Nema izlaženja pred komisiju radi Covida več se kući čeka riješenje. Odvojeno predao riješenje za usklađivanje mirovine po trajnom statusu HRVI. Eto znači još samo to prevođenje iz profesionalne u opću i završavam put dug 20 godina. Želim i svima Vama da uspijete.....👍🍻
  7. Za Boga miloga....21-o stoljece a mi moramo fotokopirati 20 godina svih nalaza. Sad zamislite ući u fotokopirnicu i kazati im zatvaraj na 2 sata !!! Umjesto da karton imamo na sticku. Ja odustati neću.
  8. Tek sad vidio. Da ubacio sam . Sada idem na prevodenje u opću. Stavio sam i jednu i drugu opciju. S općom 800 kuna više. S prof. 450. Naravno i status Dragovoljca. Upravo u ponedjeljak idem na mirovinsko pa ću napisati kakva je situacija po tom pitanju. Ako budem morao opet ( bio prije 4 godine i odbijen) pred komisiju več se ježim samo od fotokopiranja.👍
  9. S statusom Dragovoljca mi se itekako isplati. Za oko 750 kn. To su režije.
  10. Dobar dan. Evo da se i ja uključim. U mirovini od 2009 -e. 30% vojno 70% civilno bez statusa HRVI .24 godine staža. Mirovina 2.600 kuna.Prije mjesec dana dobio na drugom stupnju 20% trajno HRVI. Dobio riješenje u 4 primjerka. Jedan za mirovinsko , za dionice ,za poreznu te jedan meni. U županije mi rekli da primjerak za mirovinsko imam samo odnijeti a koliko vidim prije bi trebao kod svog liječnika da mi da obrazac za komisiju u svezi prevođenja iz profesionalne u opću. Prije 2 godine su me odbili jer da nema promjena. Ista komisija ( osobe ) su mi sad potvrdili HRVI. Kao i svi sam više umoran od komisija i fotokopiranja dokumenata ( hrpe ) koje birokrati već imaju. Moj psihijatar mi je u petak na pregledu rekao da odnesem riješenje na mirovinsko i da bi mogao imati i 800 kuna povećanja. Znaci.....Je li direkt na mirovinsko ili opet podnošenje zahtjeva preko svog doktora ?! Lip pozdrav i unaprid fala.
  11. Pozdrav svima. Evo ja dobio trajno riješenje . Jedan primjerak je za mirovinsko. U mirovini (profesionalno) sam 10 godina. Je li nosim riješenje direkt njima ?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija